Haberler

Başarılı Sporculara Kuşak Takma Töreni

Silifke Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü ile Elit Spor Kulübü tarafından açılan tekvanodo kursuna katılıp bir üst kuşağa geçen sporculara yeni kuşakları takıldı.

Silifke Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü ile Elit Spor Kulübü tarafından açılan tekvanodo kursuna katılıp bir üst kuşağa geçen sporculara yeni kuşakları takıldı.

İlçede kapalı spor salonunda gerçekleştirilen törende 150 sporcuya kuşakları Silifke Kaymakamı Şevket Cinbir, Gençlik Hizmetleri Spor ilçe Müdürü Hasan Hüseyin Artural, AK Parti Mersin Milletvekili Adayı Arif Yıldırım, tarafından takıldı.

Kaymakam Cinbir,  ilçede tekvando sporuna olan ilginin kendisini memnun ettiğini söyledi.

Çocukların hangi sporda yetenekli olduğunu keşfedip o spora yönlendirilmesi gerektiğini ifade eden Cinbir, "Velilerden isteğim çocukların spor yapmalarına engel olmamalarıdır. Çocuklarımızı yaşamları boyunca sporun içinde olmaları sağlarsak onların kötü alışkanlıklarına yönelmelerini de önlemiş oluruz" dedi.

Kaynak: AA / Yerel

Şevket Cinbir Ak Parti Silifke Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title