Haberler

Başarılı Sporcular Ödüllendirildi

Erciş Belediyesi, Balkan ve dünya şampiyonu olan atlet ve antrenörlerini ödüllendirdi

Erciş Belediyesi, Balkan ve dünya şampiyonu olan atlet ve antrenörlerini ödüllendirdi

Atletizm Milli Takım Antrenörü İzzet Batmaz ile Fransa'da yapılan 8. Dünya Yıldızlar Dağ Koşusu dalında dünya şampiyonu olan Rıdvan Yılmaz ve Romanya'da yapılan Dağ Koşusu Şampiyonası'nda büyük erkeklerde Balkan şampiyonu olan Deniz Kazan, Erciş Belediye Başkanı Zülfükar Arapoğlu'nu ziyaret etti.

Sporcuların başarılı olmasından duyduğu memnuniyeti dile getiren Arapoğlu, çok mutlu ve sevinçli bir gün yaşadıklarını ve bu mutluluğun elde edilmesinde emeği geçen Milli Takım Antrenörü Batmaz'a teşekkür etti.

Batmaz'ın çok kısıtlı imkanlara rağmen büyük fedakarlıklarda bulunduğunu ve gece gündüz demeden çalışarak büyük başarıların altına imza attığını vurgulayan Arapoğlu, "Fransa'da yapılan 5000 metre yıldızlar dünya şampiyonu olan Rıdvan Yılmaz kardeşime, Romanya'da yapılan yarışlarda Balkan şampiyonu olan Deniz Kenan'a ve sporcuların antrenörlüğünü yapan İzzet Batmaz hocama da teşekkür ediyorum. Gençlerin cevherini de ortaya çıkaran hocamızdır" dedi.

Milli Antrenör izzet Batmaz ise, kendilerine her alanda destek veren belediye başkanı Arapoğlu'na teşekkür etti.

Araç ve maddi anlamda her zaman belediyeden gereken destekleri aldıklarını bildiren Batmaz, "Tüm sivil toplum örgütlerinin de başkanımız gibi duyarlı olmasını istiyoruz. Bir dünya şampiyonu kolay çıkmıyor. Önce kendi ilinizde yarışıyorsunuz, sonra bölgede yarışıyorsunuz. Sonra yedi bölgeyle karşılaşıp Türkiye şampiyonu oluyorsunuz. Balkan şampiyonu, Avrupa şampiyonu olup sonra Dünya şampiyonu olunuyor. Bu ilçeye belki böyle bir durum bin yılda bir nasip olabilir. Tabi bu bizim için ilk değil bundan öncede Dünya şampiyonlukları, Balkan şampiyonlukları yakaladık. Sayın başkanım gibi büyüklerimizde bize destek verirlerse belki kahve köşelerinde bulunan gençlerimizi değerlendirip halkımıza layık bir evlat olmasını sağlayabiliriz" diye konuştu. - Van

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title