Haberler

Başarılı Sporcular Ödüllendirildi

Sorgun'da geçen yıl okul sporlarının çeşitli dallarında dereceye giren öğrencilere, törenle kupa ve başarı belgeleri verildi.

Sorgun'da geçen yıl okul sporlarının çeşitli dallarında dereceye giren öğrencilere, törenle kupa ve başarı belgeleri verildi.

Yenimahalle İlkokulu Spor Salonu'nda gerçekleştirilen törene, Kaymakam Mustafa Altınpınar, İlçe Jandarma ve Garnizon Komutanı Kurmay Binbaşı Metin Gezer, İlçe Emniyet Müdürü Bahadır Özdemir, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Ekinci, okul müdürleri, sporcu ve öğretmenler katıldı.

Törende başarılı öğrencilere kupa ve belgeleri takdim edildi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Ekinci, törenin ardından AA muhabirine, ilçe genelinde 11 okuldan 114 öğrencinin çeşitli branşlarda düzenlenen yarışmalara katıldığını belirtti.

Ekinci, "Bu yıl da öğrencilerimiz girdikleri tüm yarışmalarda dereceye girmeyi başardı. Özellikle kros, voleybol ve judoda önemli başarılara imza attılar. Bunda öğrencilerimizin gayretli ve hocalarının özverili çalışmalarının yanı sıra velilerimizin de katkıları olmuştur. Yarışmalarda birincilik kürsüsüne çıkan öğrencilerimiz, çeşitli tarihlerde Yozgat'ı il dışında temsil edecek. Öğrencilerimizin oralarda da başarılı olacaklarından eminim. Tüm öğrencilerimizi ve emeği geçenleri kutluyorum." dedi.

Kaynak: AA / Güncel

Mustafa Altınpınar Hüseyin Ekinci Yenimahalle Sorgun Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title