Haberler

Başarılı Sporcudan Artvin Valisi Doğanay'a Ziyaret

Artvin Valisi Ömer Doğanay, Gürcistan'ın başkenti Tiflis'te 23 Eylül'de düzenlenen Masterlar Tiflis Yarı Maraton Şampiyonasında ikinci olan Telat Alkan'ı kabul etti.

Artvin Valisi Ömer Doğanay, Gürcistan'ın başkenti Tiflis'te 23 Eylül'de düzenlenen Masterlar Tiflis Yarı Maraton Şampiyonasında ikinci olan Telat Alkan'ı kabul etti.

Doğanay, yaptığı konuşmada, Alkan'ın, Türkiye'yi ve Artvin'i Gürcistan'da başarıyla temsil ederek herkesi gururlandırdığını belirtti.

Doğanay, "Gerek yurt dışında gerekse ülkemizde katıldığınız birçok atletizm yarışlarında dereceler alarak başta ülkemiz olmak üzere ilimizin tanıtımına büyük katkı sağladınız. Sizi tebrik ediyor, başarılarınızın devamını diliyorum. Valilik olarak maddi ve manevi olarak her zaman yanınızda olacağız." diye konuştu.

Vali Doğanay'a teşekkür eden Alkan ise işsiz olduğunu ve yarışmalara zor şartlar altında, imkanlarıyla hazırlanmak zorunda kaldığını ifade ederek, yurt içi ve yurt dışındaki yarışmalara katılabilmek için sponsor desteğine ihtiyaç duyduğunu söyledi.

Tiflis'teki yarışmaya, Azerbaycan, Ermenistan, Gürcistan ve Türkiye'den yaklaşık 150 sporcunun yarışa katıldığını kaydeden Alkan, "21 kilometrelik yarı maratonu 1 saat 23 dakikada koşarak ikinci oldum. Bundan sonraki hedefim daha çok çalışarak birincilikler elde etmek, Artvin'i gerek yurt içinde gerekse yurt dışında tanıtmaktır. Sayın Valime bana verdiği her türlü destekten dolayı teşekkür ediyorum." diye konuştu.

Kaynak: AA / Güncel

Ömer Doğanay Gürcistan Artvin Eylül Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title