Haberler

Başarıdan Başarıya Koşan Etçi Nusret'e Borsa Yolu Açılıyor

Güncelleme:

Etlere şaplak atarak meşhur olan sosyete kasabı etçi Nusret'e çağrı yapan Borsa İstanbul Yönetim Kurulu Başkanı Himmet Karadağ, "Borsaya gelmek isterse gelebilir" dedi.

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası'nın (ATSO) Kasım Ayı Olağan Meclis toplantısında konuşan Borsa İstanbul Yönetim Kurulu Başkanı ve Türkiye Varlık Fonu A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Himmet Karadağ, "Nusret küçücük bir işletme. Şuan da başarılı bir şekilde gidiyor. Bir adım sonrasında da borsaya gelmek isterse gelebilir. Çünkü yeterli kurumsallık ölçeğini yakalamış olacak. Biz klasik Nusret, orada küçük bir işletmeyken onu borsa şirketi yapsak, yeterinden fazla da fon sağlasak bu başarıyı sağlayamazdı" dedi.

ATSO'nun Kasım Ayı Olağan Meclis Toplantısı, Meclis Toplantı Salonu'nda gerçekleştirildi. Meclis toplantısına Borsa İstanbul Yönetim Kurulu Başkanı ve Türkiye Varlık Fonu A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Himmet Karadağ konuşmacı olarak katıldı. Meclis toplantısının ardından 2017 Yılı Antalya'nın "Fark Yaratan Kadın Girişimcileri Ödüllü Yarışması'nda" dereceye giren kadınlara plaket sunumu gerçekleştirildi.

"NUSRET BU BAŞARIYI SAĞLAYAMAZDI"

Nusret'in son dönemlerde çok popüler olduğunu söyleyen Karadağ, "Tayland'a gittik, Dünya Borsalar Federasyonu'na, Bangkok'ta bile 'Nusret istiyoruz biz başkanım. Nusret açsın buraya' filan diyorlar. Şimdi Nusret küçücük bir işletme., Doğuş Grubu Ferit Bey ona bir risk sermayesi mantığıyla fon ve kurumsallık sağlıyor. Şuan da başarılı bir şekilde gidiyor. Bir adım sonrasında da borsaya gelmek isterse gelebilir. Çünkü yeterli kurumsallık ölçeğini yakalamış olacak. Biz klasik Nusret, orada küçük bir işletmeyken onu borsa şirketi yapsak, yeterinden fazla da fon sağlasak bu başarıyı sağlayamazdı. Biz böyle fazla fonlamanın şımarttığı, başarısız kıldığı değersiz yatırımlara, lüks tüketime dönüştüğü ve bu sebeple kısa ve orta vadede batan aile şirketlerini de görüyoruz. Fonlama onun için ayarında olmak zorunda, fazlası narkoz etkisi yapıyor. Bozuyor işletmeleri. Doğru vadede, doğru maliyette yeterli kurumsallık ve denetim birlikte verildiğinde anlamlı hale geliyor fonlama. Yoksa işletmelere başarı getirmiyor" diye konuştu.

Kaynak: Haberler.com / Ekonomi

Borsa İstanbul Türkiye Antalya Karadağ Magazin Ekonomi Haberler

500

Yorumlar (8)

raco:

neymi bu nusret arkadaş anlamadımki heykelini dikin bari:))

7
0
yanıtYanıtla
Ramazan hacı:

Ferit şahenk olmasaydı nusret zaten yoktu

5
1
yanıtYanıtla
ALP:

HABER DİYE BUNLARI YAYINLIYOSUNUZ. BAŞKA BİRŞEY YOKMU

4
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

SİZİN GÖRÜŞÜNÜZDE BAŞARI ET ŞAPLAKLAMAK MI ? ŞAPLAĞA DEVAM O ZAMAN .

3
0
yanıtYanıtla
burus:

Sözde yokluk görmüş görgüsüz gariban birisi et yesinde görelim restoranlarında daha kendini dogrultamaz yediğiniz et neredeyse asgari ücret bunları bizler böyle yaptik

3
0
yanıtYanıtla
bizim mahalledede var:

Bu tipler hep var her yaştan birileri baazı sebeplerden bunların elinden tutuyor bunlarda finans bekçiliği yapıyor kimse kimseye bedavadan 5 krş vermez ha bu sekilde yürüyüp sessizce işini yapanı saygıyla karşılarımda neyse işte anlayan alnadı

2
0
yanıtYanıtla
malakinko:

şahenk destek olmasa kim takar la bunu yaptıgı ne anlamadım ki

0
0
yanıtYanıtla
d_b:

Sen baştan görmesin herhalde

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title