Haberler

Başakşehirli Futbolcu Arda Turan, Yakın Arkadaşının Ölümüyle Sarsıldı

Güncelleme:

Medipol Başakşehir'de forma giyen Arda Turan, yakın arkadaşı Ozan Çelik'in trafik kazasında hayatını kaybetmesi nedeniyle büyük üzüntü yaşadı.

Spor Toto Süper Lig'de Medipol Başakşehir forması giyen Arda Turan, yakın arkadaşı Ozan Çelik'in trafik kazasında hayatını kaybetmesiyle sarsıldı. Turan, Çelik'in cenazesinin ardından Instagram hesabından bir paylaşım yaptı.

Çelik'in ölümüne oldukça üzülen Turan'ın ifadeleri şu şekilde:

"Siyah beyaz paylaşmayacağım bu fotoğrafı... Seni ilk tanıdığımda tek haneli yaşlardaydım; geriye dönüp baktığımda aradan 20 sene geçmiş, belki daha fazla... Hayatımda senin gibisini az görmüştüm. Cesaretli, dürüst, cömert, kendi yerine sevdiklerini tercih ederdin... Belki de ilk senin yanında görmüştüm korunduğumu ufaktım; bana bir şey olmasın diye beni arkana saklayıp kavga etmiştin o meşhur yazlık kavgaları... Sabahları hatırlıyorum kırmızı şortunla geldiğin... "Git bak bakalım Merve ablan kalkmış mı?" dediğin günler.

"CİĞERİM YANDI"

Bisikletimle haber uçururdum sana. Öğlenleri evim uzakta yukarıda diye sen, Ertan Abi, Ferhat Abi yukarı yollamazdınız ya da Onur abiler vardı... Şeftali ağaçlarında doyduğum günler hariç... Bu erken parlama, haksızlığa dayanamama işleri senden geçmiş olabilir. Daha hangi birini anlatsam. Sensizliğe isyan etmekten korkar, Allah'a sığınırım... Ama ciğerim yandı be Oziyy abi... Dostun, candın, abiydin... Bu instagrama bir şey yazmak istemiyorum... Ama sığmıyor içime bu çığlık tutamadım... Unutmadan oğlunu gördüm cenazede Taha'mızı, babası gibiydi dimdik... Merak etme kimse bir Oziyy olamaz ama ağacın altındaki amcaları onunla olacak...

"ALLAH SENİ RAHMETİNLE SARSIN"

Aslında hayat senin dediğin gibi "Hep kalabalık mı? Zorluk mu? Ne kaçacağız, en kötü dayak yeriz" dediğin gibi, konuştuğun gibi yaşadın... Allah seni rahmetinle sarsın. Seni çok özledim Oziyy abi... Sana söz amcaları ne zaman isterse, Taha'yı senin çok sevdiğin Fenerbahçe'nin maçlarına götürecek..."

Başakşehirli Futbolcu Arda Turan, Yakın Arkadaşının Ölümüyle Sarsıldı

Kaynak: Haberler.com / Spor

Arda Turan Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (20)

Lord:

hadi sıra sende şımarık çocuk

4
15
yanıtYanıtla
Hakkaniyet:

Bu Adam neden hapiste degil. Hani 12, 5 yil hapsi isteniliyordu?

9
6
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

MEKANI CENNET OLSUN ARDA BAŞIN SAĞOLSUN

7
4
yanıtYanıtla
KARAKARTAL:

Allah seni Rahmetinle sarsın degil. Rahmet sadece yarada mahsustur. O yüzden bu büyük yazım hatasını düzeltip Allah (c. c) seni Rahmeti ile sarsın yazınız. . .

7
4
yanıtYanıtla
YAZIK OLMUŞ:

Keşke sen ölseydin

2
7
yanıtYanıtla
Umut:

siz ruh hastası mısınız ? bu nasıl bir cümle böyle. biraz insan olun ya

yanıt0
yanıt0
Ben:

Beddua ettin dikkat et YAZIK OLMUŞ

yanıt0
yanıt0
hırıstiyan olucam:

keske sende ölseydin sakallı arda

0
8
yanıtYanıtla
Malatya:

Sarsılırken ordamıydınız ?

1
4
yanıtYanıtla
ECE:

GÜLDÜM GECE KOMİKDİ MALATYALI

yanıt0
yanıt2
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title