Haberler

Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı: Baskı olacağını Biliyorduk

Güncelleme:

Medİpol Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı 2-0 kaybettikleri Galatasaray maçı sonrası, "Baskı olacağını biliyorduk. Baskı derken, her türlü baskı." dedi.

Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Galatasaray'a mağlup oldukları maçın ardından açıklamalarda bulundu.

"BASKI OLACAĞINI BİLİYORDUK"

Maçla ilgili konuşan Abdullah Avcı, "Baskı olacağını biliyorduk. Baskı derken, her türlü baskı. Çok fazla içini açmak istemiyorum. Atanın kazanacağı bir maç gibi gidiyordu. Mariano harika bir vuruş yaptı. Sonrasında topa biraz daha fazla sahip olmaya başladık. Son dakikadaki gol elleymiş, öyle söylüyor, söylenecek bir şey yok. Bu işin içerisinde bunlar var. İlk üç takım arasındaki averajda, hem Beşiktaş'tan hem de Galatasaray'dan daha iyiyiz. Maç kaybettik, final kaybettik. Kazansak da kaybetsek de saygıyı kaybetmeyeceğiz." dedi.

"EMRE VE ARDA'YI ÇIKARDIM ÇÜNKÜ ORTAM GERİLDİ"

Emre Belözoğlu ve Arda Turan'ı ikinci yarı oyundan çıkarmasıyla ilgili konuşan Abdullah Avcı, "Emre ve Arda'yı çıkardım çünkü ortam gerildi ve ikisi de cebinde sarı kartla oynuyordu. Emre ve Arda'ya basıldı, Emre kart gördü ama Halil Umut Meler'e bir şey demiyorum. Arda soyunma odasına giderken bir ricadan dolayı sarı kart gördü. Halil Umut Meler'i eleştirmiyorum, onun yüzünden kaybetmedik. Ancak baskı altında hatalar yaptı.Biz şampiyon olacağımıza inanıyoruz. Sadece bir maç kaybettik. Saygıyı kaybetmemek lazım." diye konuştu.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Abdullah Avcı Galatasaray Arda Turan Başakşehir Spor Haberler

500

Yorumlar (11)

XXX:

İŞTE ADAM GİBİ ADAM FETOCÜ TERİM GİBİ VATAN HAYINİ DEYİL.

0
6
yanıtYanıtla
Ultra aslan ??:

Bağaneler hazır yok baskı altındalar mış hakem baskı altındaymış ne oynadınız hoca çık deki iyi oynamadık eyvallah

2
3
yanıtYanıtla
Reis:

Arkasına devlet desteğini alan Başakşehirin bu kadar başarılı olması bana dokunuyor, ama Avcı''ya da haksız diyemiyorum.

5
0
yanıtYanıtla
fenerli...:

devlet desteği diyince aklıma fransızların türkiyedeki takımı geldi. .

yanıt2
yanıt3
distopya:

baskı yaptıran siz değil misiniz?tff, hakemler, medyayı ele geçiren beşiktaşlar yetmezmiş gibi cumhurbaşkanı bile taraf oldu. neyse ki hepinizi yendik. şampiyon olacağız . . .

3
1
yanıtYanıtla
kkkkkk:

abdullah avcı keşke o takımda olmasan sen saygılı hak ediyorsun ama o takım değil proje takımı olacaksa bari anadolu takımı olsaydı

2
1
yanıtYanıtla
Gsgsgs:

Bu adam herkesi biçip keserken işine gelirdi. Herkesi gererken ii beyefendi gerilirken kötü. İşime gelmedi desene kimseyi gerip oyundan attıramadı bende bu görevini yerine getiremediği için aldım desene.

1
0
yanıtYanıtla
Mr. Policeman:

futbolunuza eyvallah ama proje ah proje

1
0
yanıtYanıtla
Tüm kuşlara:

Aldınız mı havanızı

1
0
yanıtYanıtla
YİNE Mİ ACUN VE ALEYNA TİLKİ DİYEN ADAM:

YAKIŞMADI MUCİB AVCI OYNAYAMADIN YENİLDİN BU KADAR BASİT

1
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title