Haberler

Başakşehir, Karim Hafez'i Kadrosuna Kattığını Açıkladı

Güncelleme:

Başakşehir, Mısırlı sol bek oyuncusu Karim Hafez'i satın alma opsiyonlu olarak 1 yıllığına kiraladığını açıkladı.

Başakşehir, Mısır 2. Ligi ekiplerinden Wadi Degla'da forma giyen Karim Hafez'i satın alma opsiyonlu 1 yıllığına kiralık olarak kadrosuna kattığını duyurdu.

Başakşehir resmi internet sitesinden yapılan açıklamada;

"Profesyonel futbolcu Karim Hafez ve kulübü Wadi Degla ile yapılan görüşmeler sonucunda, Mısırlı futbolcu satın alma opsiyonu ile 1 yıl kiralandı. Geçen sezon Fransa 2. Lig ekiplerinden Lens'te forma giyen Karim Hafez'e ailemize hoş geldin diyor, turuncu-lacivertli formamızla başarılı bir sezon geçirmesini temenni ediyoruz" ifadelerine yer verildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Başakşehir İstanbul Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (3)

serdar:

ulan ne biçim adamsınız yav ebubekir-abou bakar / kerim hafız-karim hafez / rıza sarraf-reza zarrab ulan bu adamlar fransızmı ingilizmi müslüman adamların ismi bizde karşılığı yokmu aynı isimler mohamad olurmu lan muhammed değilmi oğlum ömer e - omar gavurmusunuz oğlum bilelim

0
3
yanıtYanıtla
bu mu spor:

bu değirmenin suyu nereden ? seyirci yok, gişe hasılatı yok. . lisanslı ürün satışı yok. . Anadolu İlçe takımlarının bile flamaları asılmış araçlar varken ? ne iştir ? yine yabancı oyuncu ? galiba maça gel (E) meyen taraftarlar destek oluyor. .

1
0
yanıtYanıtla
Tunç ? Bakır,  Kalay:

haklısın, sayın bakır-kalay karışımı vatandaş, asıl sorun da bu değil mi ? neden ve nasıl döner bu değirmen ?

yanıt1
yanıt0
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title