Haberler

Avrupa Başakşehir'i konuşuyor! "Kapanış maçında tiyatro"

Güncelleme:

Medipol Başakşehir, Borussia Mönchengladbach'ı deplasmanda 2-1 yenerek UEFA Avrupa Ligi'nde tur atlarken Avrupa basını, Başakşehir'in bu başarısına geniş yer ayırdı.

UEFA Avrupa Ligi'nde temsilcimiz Medipol Başakşehir'in deplasmanda Alman ekibi Borussia Mönchengladbach'ı Crivelli'nin son dakikada attığı golle 2-1 yenerek grup lideri olarak bir üst tura çıkması Avrupa basınında geniş yer buldu.

Almanya'nın Frankfurter Allgemeine gazetesi, "Kapanış maçında Gladbach Tiyatrosu" başlıklı haberinde, Alman ekibinin hafta sonunda Bayern Münih karşısında aldığı 2-1'lik galibiyetin ardından rotasyonlu bir kadroyla maça çıkmasına dikkat çekti. Alman ekibinin mücadelenin büyük kısmını kontrol altında tuttuğu ifade edilirken, "Ancak Gladbach için her şey son birkaç dakika içinde değişti. Hayal kırıklığı çok büyük" ifadeleri kullanıldı.

DİE WELT: GLADBACH, AVRUPA LİGİ'NE UTANARAK VEDA ETTİ

Almanya'nın Welt gazetesi de, "Gladbach, Avrupa Ligi'ne utanarak veda etti" başlığıyla okuyucularına duyurduğu haberinde, Wolfsburg ve Frankfurt gibi Alman ekiplerinin Avrupa'da yollarına devam ettiğini ancak Bundesliga lideri Borussia Mönchengladbach'ın kupaya veda ettiğini yazdı. Gladbach'ın Avrupa kupalarına grup aşamalarında veda eden ilk Alman takımı olduğuna dikkat çekilirken, şu ifadeler yer aldı: "Borussia Mönchengladbach, Avrupa Ligi'nin grup aşamasında dramatik bir finalin ardından başarısız oldu."

MARCA: GLADBACH ORTADAN KALDIRILDI

"Gladbach ortadan kaldırıldı" başlığını kullanan İspanya'nın önde gelen gazetelerinden olan Marca ise, Mönchengladbach'ın elenmesini günün en büyük sürprizi olarak seçti. Ayrıca Başakşehir'in zorlu bir maçın ardından rakibini mağlup ederek herkesi şaşırttığı belirtildi.

TUTTOMARCATO: GLADBACH'A BAŞAKŞEHİR DARBESİ

İtalya'dan Tuttomercato da, "Gladbach'a Başakşehir darbesi" başlığıyla verdiği haberde, Başakşehir'in Almanya'da aldığı galibiyetin dikkat çekici olduğunu vurguladı. Haberde, Crivelli'nin golüyle galip gelen Başakşehir'in Bundesliga lideri Mönchengladbach'ı kupanın dışına iterek inanılmaz bir şekilde grupta zafer kazandığı da ifade edildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Başakşehir Gladbach Haberler

Bakmadan Geçme

Üsküdar- Samandıra metro hattı neden çalışmıyor? Üsküdar- Samandıra metro hattında kaza mı oldu? Şevket Çoruh'a Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'a ne zaman geri dönecek? 1 Mayıs'ta Taksim meydanında kutlama yapılacak mı? Vali açıklama yaptı mı? 24 Nisan'da okullar tatil mi? 24 Nisan tatil mi? 24 Nisan'da okullar tatil olacak mı? ANKARAGÜCÜ- BEŞİKTAŞ MAÇI: ZTK maçı ne zaman, nerede oynanacak? Ankaragücü- Beşiktaş maçı izle! 1 Mayıs'ta Taksim Meydanı açık mı? 1 Mayıs kutlamalarına izin verilecek mi? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç öldü mü? Hasan Kılıç neden öldü, kaç yaşındaydı? Hasan Kılıç kimdir? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç nereli, kaç yaşında? MOTORİNE İNDİRİM Mİ GELİYOR? Motorine ne kadar indirim geliyor? GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI! Müge Anlı'da büyük yüzleşme! Kocasını terk edip büyüttüğü üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik neden kavga etti, olay ne? ARTO BİLE AYIRAMADI! Devlet Bahçeli ve Mehmet Şimşek arasında gerginlik! Mehmet Şimşek ilk açıklamasında ne dedi? "Yerel halk" tartışması ne? Cem Yılmaz kaç yaşında? Cem Yılmaz'ın uzun yaşama sırrı ne? Mustafa Kemal Atatürk'ün ÇOCUKLAR için söylediği sözler! Atatürk, çok sevdiği çocuklara ne dedi? Üsküdar- Samandıra metro hattında arıza! M5 METRO ARIZALI MI? Üsküdar metrosunda ne arıza var, ne zaman giderilecek?
500

Yorumlar (20)

TEBRİKLER BAŞAKŞEHİR:

YEDEKLERLE MAÇA ÇIKIP ÜLKE PUANINI TABAN YAPAN TAKIMLARI Bİ DAHA AVRUPAYA GÖNDERMEYİN.

44
3
yanıtYanıtla
TATLISU KURNAZI:

Bu Abdullah AVCI''nın Beşiktaş ve Başakşehirdeki vazgeçilmez taktiğidir. Bir tatlısu kurnazlığıdır.

yanıt2
yanıt0
ALİ:

AVRUPA FATİHİ BAŞAKŞEHİR TÜRKİYENİN AVRUPADAKİ GURURU TEK TEMSİLCİSİ HELAL OLSUN SİZLERE AVRUPADA 6 YİYENLER 5 YİYENLER AVERAJ TAKIMI OLANLAR SİZE BAKIP UTANSINLAR

32
5
yanıtYanıtla
GS:

Hazırlık maçlarında da 5-6 yiyenler utansın diye ekle tamam diyelim delikanlı gibi doğruları söyleöiş adam. . . Ama öyle daha hazırlık maçlarında avrupa takımlarından 11 gol yiyip burada aradan sıvışmak aleme laf atmak yok. Avrupaya gidememek gidip başarısız olmaktan daha üstün değil daha aşağıda olan bi durum. . .

yanıt1
yanıt0
ZzzZz:

GALATASAYA bekleniyorsunuz OKAN BEY . . . Fatih Terim bitti 2000 lerin futbol anlayışı öldü .

30
5
yanıtYanıtla
ANGARALI:

Okan şamar oğlanımı çağırınca koşup gelecek. Acaba gelirmi gelse iyi olur desek daha iyi olmazmı

yanıt3
yanıt0
Yanlış olur:

Bence Gs ye gitmesi kariyeri için kötü olur. Karışanı çok olur.

yanıt3
yanıt0
Tarkan Madrid:

Şafakta avrupaya başak oldun..helal.. Dansöz olanlar utansın

26
3
yanıtYanıtla
HELAL OLSUN SİZE:

BAŞAKŞEHİR senin dışında avrupada adımızdan duyuran kalmadı diğer takımlar hem bizleri hem kendilerini rezil ettiler geldiler TÜRK takımlarının hem kadar aciz hemde çok kadar başarısız olduğu bu dönemde bizleri gurulandırdığın için sana minnettarız yolun açık olsun senden desteğini çekenler utansın gereksiz takımlara destek veren belediyeler umarım bir kez daha düşünürler

25
2
yanıtYanıtla
sahmet:

geçen sene başakşehir sıfır çekmişti neden çünki abdullah avcı vardı bugün nerede bjk nın hali ortada a. avcıdan bişey olmaz o avrupayı deil ligi düşünür. .

25
1
yanıtYanıtla
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title