Haberler

    Başakşehir'in En Kritik Sınavı

    Şampiyonluk yarışının en iddialı ekiplerinden Medipol Başakşehir, kritik Trabzonspor deplasmanında üç puan arayacak.

    Şampiyonluk yarışının en iddialı ekiplerinden Medipol Başakşehir, kritik Trabzonspor deplasmanında üç puan arayacak. Fenerbahçe'ye geçen hafta evinde 2-0 kaybederek liderlik koltuğundan inen turuncu-lacivertliler tam kadro olarak çıkacağı zorlu maçta 3 puanı alıp sıkıntıları aşmak istiyor.
    Teknik Direktör Abdullah Avcı ve ekibi, fikstür açısından da bu karşılaşmayı kritik görüyor. Konyaspor, Fenerbahçe ve Trabzonspor üçlüsünün ardından kendi evinde 2 maça çıkacak turuncu-lacivertli takım, Göztepe ve Gençlerbirliği'ni konuk edecek.
    Zorlu dönemden çıktıktan sonra evine dönerek bir nebze rahatlayacak olan İstanbul ekibi, daha sonra ise Alanyaspor deplasmanında olacak. Abdullah Avcı ve ekibi, Trabzonspor maçının kazanılması halinde yeni bir galibiyet serisini başlatmanın hesaplarını yapıyor.
    18 Mart'ta Beşiktaş ile sahasında karşılaşacak Başakşehir, bu 4 maçlık seriden 12 puan çıkarması halinde yeniden lider olmayı planlıyor. 17 Mart'ta da Kadıköy'de Fenerbahçe ile Galatasaray arasında oynanacak derbinin sonucunun doğrudan lig yarışına etki etmesi bekleniyor.
    Bu arada, Başakşehir, Trabzonspor karşısına ideal 11'i ile çıkacak. Kart cezasını tamamlayan Emre Belözoğlu başta olmak üzere soğuk algınlığını atlatan Epureanu ile sakatlığı geçen Mossoro'nun bugün takımdaki yerlerini almaları bekleniyor.
    ]
    ]
    ]

    Kaynak: Skorer / Spor

    Abdullah Avcı Trabzonspor Fenerbahçe Başakşehir Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title