Haberler

Başakşehir, Emre Akbaba Transferinde Mutlu Sona Ulaştı

Güncelleme:

Başakşehir, Alanyaspor'da gösterdiği performansla büyük beğeni kazanan milli futbolcu Emre Akbaba transferinde mutlu sona ulaştı. Başakşehir, Emre Akbaba için Alanyaspor'a 5 milyon euro bonservis ödeyecek.

Akşam gazetesinden Levent Gültekin'in haberine göre, geçtiğimiz sezon oynadığı futbolla göz dolduran ve milli takıma kadar yükselen Emre Akbaba'nın yeni takımı belli oldu.

BAŞAKŞEHİR, EMRE AKBABA İLE ANLAŞMAYA VARDI

Adı sık sık Galatasaray ile anılmasına rağmen Başakşehir'le de flört halinde olan tecrübeli futbolcu Başakşehir'le anlaşmaya vardı. Her iki kulübün başkanları Emre transferinde ortak noktada buluşurken, 25 yaşındaki futbolcunun inadının kırılması bu transferi mutlu sona ulaştırdı.

ALANYASPOR BİR SONRAKİ SATIŞTAN YÜZDE 15 PAY ALACAK

Başakşehir ile Alanyaspor'un anlaşmasına göre Emre'nin bonservisine 5 milyon euro ödenecek. Bu paranın yarısı peşin, kalan tutar ise 2 yıl sonra verilecek. Ayrıca kontratta yazan bir diğer madde ise Alanyaspor'un Emre Akbaba'nın bir sonraki satıştan yüzde 15 pay alacağı belirtildi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Emre Akbaba Başakşehir Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Dilan Polat ve Banu Parlak davası ne oldu? Dilan Polat ile Banu Parlak duruşmasında karar belli oldu mu? Öğrencisine taciz iddiasıyla tutuklanan öğretmen kim? Olay ne, nerede oldu? Dilan Polat çıkıyor mu? Dilan Polat, Banu Parlak duruşmasında ağladı mı? Nilda Polat'a dokunmak istedi, eşinin elini tuttu... 22 Nisan hangi burç? 22 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 22 Nisan tarihi hangi burç olur? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Ahmet Can kimdir? Ahmet Can Altıntaş kaç yaşında, nereli? Ahmet Can puan aldı? Çorlu tren kazasında kaç kişi öldü? Çorlu tren kazası ne zaman, kaç yılında oldu? Ehliyet alımında yeni bir karar! Kimler ehliyet alamayacak? Ehliyet alabilmenin şartları neler? 1 Mayıs resmi tatil mi? 1 Mayıs Çarşamba günü tam gün mü, yarım gün mü tatil olacak 2024? ADET GECİKMESİ NEDEN OLUR? Adet gecikmesinin en yaygın sebebi ne? Çorlu tren kazası duruşması ne zaman? Çorlu tren kazası davası ne oldu? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Bilge Can kimdir? Bilge Can kaç yaşında, nereli? Bilge kaç puan aldı? Demet Akalın ve kiracı olayı ne? DEMET AKALIN kiracısı ile kriz mi yaşadı? Demet Akalın, evini ne kadara kiraladı, olay ne? Sevda Türküsev kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Sevda Türküsev kaç yaşında, nereli? Sevda Türküsev biyografisi! Kilis Belediyesi hangi parti? Kilis Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? FAİZ ARTTI MI? Merkez Bankası Nisan ayı faiz kararı ne oldu?
500

Yorumlar (25)

milletin:

bu basaksehır bukadar parayı nerden buluyor taraftarı bile yok kimin parasını boyle akıtıyorlar acaba dolar 5 tl olmuş ülke batıyor ama tek gundem dış güçler, dünyanın gozu turkıyede , milliyetcilik, gibi masallarla halk uyutuluyor ama insanlarımız malesef başına bir müsübet gelmeden akıllanmıyor o da geliyor az kaldı öyle böyle deyil

23
7
yanıtYanıtla
akbilspor:

bir küçük kulübün bu kadar para vermesi ilginç değil mi ? Dicektim ki bunlar osmanlıspor gibi halkın parasını yiyerek transfer yapıyodu

9
2
yanıtYanıtla
drjohnfire:

bizden çalınan vergilerle bizim irademiz dışında kurulan siyasi parti takımı asla desteklemeyeceğim.

9
0
yanıtYanıtla
Bozoklu Haluk:

Bir küçük kulüp bu kadar parayı nerden buluyor tabiki istanbul halkının cebinden

8
0
yanıtYanıtla
ŞAPKACI:

EMRE AKBABA. . . 5. 000. 000. EURO YAZIYLA ( BEŞMİLYON YURO) TL İLE 25 MİLYAR. . BIRAKIN ASGARİ ÜCRETİ 2, 500 TL MAAŞINIZ OLSA VE HİÇ ELLEMESENİZ 10 BİN AY ÇALIŞMANIZ LAZIM. ONBİN AY. . . . VAY VAY VAY. YAKLAŞIK 830 SENE YAŞAYIP HEMDE ÇALIŞMANIZ LAZIM. VE BU ÇOCUK BU PARAYI ETMİŞSE. O ZAMAN BELHANDA-FEGULİ-MAICON- ADAM BAŞI 15 ER MİLYON AVRO ETMELİ. YAZIK BELEDİYENİN PARALARI ÇÖPE GİDECEK DEMEDİ DEMEYİN. EMRE ANCAK GALATASARAYDA FATİH HOCANIN ELİNDE ADAM OLURDU.

3
5
yanıtYanıtla
şalvarcı:

matematik kuvvetlimi yoksa hesap makinasımı kullandın.

yanıt2
yanıt0
ANTİ TERİM:

FATİH TERİM KİM Kİ. ADAM MİLLİ TAKIMI MAVHETTİ

yanıt0
yanıt2
Antony Quin ( a.q):

matematik hocanın telefonunu yaz ve hala kurs verirse çocuğu yollayım ki alim olsun. . . . 55 25 miluar oh ne biçim hesap milyar değil milyon

yanıt2
yanıt0
FENEVLİ:

BU BASAKSEHIR BU PARAYI NERDEN BULUYOR ? AKBILLE OLCAK IS DEGILBU

4
0
yanıtYanıtla
ERHAN:

Başakşehir az kaldı az merak etme iflas bayrağını çekeceksin amatöre kadar düşeceksin , UEFA sana bir cezalar kesecek ki , bu değirmenin suyu nerden geliyor

4
0
yanıtYanıtla
Tüm 25 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title