Haberler

Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ: Arda Turan'a Biz de Ceza Vereceğiz

Medipol Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ, Arda Turan'a verilen 16 maçlık cezanın ardından, "Arda'ya biz de ceza vereceğiz" dedi.

Medipol Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ, Arda Turan'a verilen 16 maçlık ceza hakkında açıklamalarda bulundu.

A Spor'a telefonla bağlanan Göksel Gümüşdağ, Arda Turan'a kulüp olarak ceza vericeklerini söylerken, 16 maçlık cezayı ağır ve acemice bulduğunu dile getirdi.

"TÜRK FUTBOLUNDA ENTRESAN GELİŞMELER OLMAYA BAŞLADI"

Gümüşdağ yaptığı kısa değerlendirmede "Arda ve Mossoro'nun PFDK'dan cezalarının haberini aldım. Arkadaşlarımız şu an çalışıyor. Benim de bilgi sahibi olduğum birkaç konu var. Arda Turan'ın hakeme karşı yaptığı hareketi kabul edilebilir bulmuyorum. Doğru bulmayıp, Arda'ya kulüp olarak ben de bir ceza keseceğim. Arda Turan'a verilen cezayı değerlendirmeye aldığımızda o kurullardan kişilere göre farklı kararların çıktığını görüyoruz. Bu kararı Başakşehir Ailesi olarak kabul etmeyeceğiz. Tahkim'e başvuracağız ve bu acemice verilen cezanın düzeltilmesi için uğraşacağız. Bugüne kadar verilmiş emsal kararların hepsini basınla paylaşacağız. Engin Baytar hakemin boğazını sıktı 9 maç oldu. Arda'ya 6 ile 8 maç arasında bir ceza verilmesi gerekirdi. Mossoro'nun 1 maç ceza alması gerekirken 4 maç ceza alıyor. Mossoro Türkçe bilmiyor, dolayısıyla küfür edemez. Son dönemde Türk futbolunda enteresan gelişmeler olmaya başladı. Eğer kişiye göre ceza vermeye kalkarsak bunların önüne geçemeyiz ve adaleti sağlayamayız. Bunun karşılığı sadece Arda Turan olduğu için 16 maç ceza olmaz'"ifadelerini kullandı.

Göksel Gümüşdağ ayrıca konuyla ilgili Arda'nın 'Hepinizi öldürmek lazım' şeklindeki sözlerinin hatırlatılması üzerine ''Küfür de ayını şey, "Sizi öldürmek lazım" demek de aynı şey, kabul edilemez. İkisinin cezası da 6-8 maçtır'' dedi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu Göksel Gümüşdağ Başakşehir Arda Turan Spor Haberler

Bakmadan Geçme

25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (54)

karakartal:

Aslında ben ''ortada kan falan göremedim'' 16 maçlık ceza çok! Sonuçta yeni kural eklendi! Kan yoksa ceza da yok diye. . . .

8
4
yanıtYanıtla
kara tavuklar:

Kan yoksa ceza da yok degıl tyatro varsa ceza yok.

yanıt5
yanıt2
SARI LALELER:

tiyatro vardı tabiki de ancak sahne ve oyuncuları fenerbahçeydi :) Allahın sopası yok ama adalet şaşmadı. Helal olsun Akhisar. .

yanıt0
yanıt0
OMS:

Ya varya bu ardaya biraz ön ayak olmak lazımken. . . düşene vurun misali. . . gidin üstüne. . üçgün sonra futbolu bırakınca da, yapamadı bıraktı dersiniz. . yazıklar olsun değerli bir futbolcuydu ne hale getirdiniz elbirliğiyle. . .

2
9
yanıtYanıtla
comodoejderi:

tayyip babası arasın tff yi de cezasını kaldırsınlar

6
3
yanıtYanıtla
edepvekarekter:

beter ol simarik herif

9
0
yanıtYanıtla
Alp-Beşiktaş:

Bütün kurallar Beşiktaş ve diğer takımlarda denenir. Sıkıysa fb ve gsde deneyin.

4
4
yanıtYanıtla
Göktürk:

Bence ceza az spor saygıdır.biz neden hep spor dışı olayları konuşuyoruz.yenersin yenilirsin ama saygıyı kaybetmemeli.her olayda ona buna saldırmakla sporumuz hiç ilerleyemez

5
1
yanıtYanıtla
Vur:

Ya bu insanlar neyin peşinde 1 saat top oynayıp trilyonları götürüyorlar millet asgari ücrete günde 12 saat çalışıp sesi çıkmıyor sonra haksızlık diyorlar

6
0
yanıtYanıtla
vatandaş:

dostum, başarılı insanlarımız askeri ücrete tabi ülkemizde. tanıdığın varsa yürürsün. yoksa ekmek peşinde koşarsın. bir başarı göstermene gerek yok yani. . .

yanıt0
yanıt0
Tüm 54 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title