Haberler

Astrolog Aysun Köşker, Gerçekleşen Yeni Ay'da Başak Burcunun Akılcı Ve Mantıklı Hareket Etmesi Gerektiğini Söyledi

Güncelleme:

Astrolog, Aysun Köşker Koç, 9 Eylül'de gerçekleşen Yeni Ay'ın Başak Burcu ve diğer burçlara olan etkisini yorumladı. Astrolog Köşker, Başak burcunun, titiz, mükemmeliyetçi, çalışkan ve mütevazi gibi özellikler taşıdığını belirtirken, duygusallık gerektiren konularda, daha akılcı ve mantıklı davranılması gerektiğini ifade etti.

Karma Astrolog, Aysun Köşker Koç, 9 Eylül'de saat 21:01'de gerçekleşen Yeni Ay'ın Başak Burcu ve diğer burçlara olan etkisini yorumladı. Yeni Ay'ın Başak burcunun 17'nci derecesinde gerçekleştiğini ifade ederken, daha akılcı ve mantıklı davranması gerektiğini belirtti.

BAŞAK BURCU: TİTİZ, MÜKEMMELİYETÇİ, ÇALIŞKAN VE MÜTEVAZİ

Astrolog Koç, Yeni Ay'ın Başak burcunun 17'nci derecesinde gerçekleştiğini söylerken, "Başak burcu titiz, mükemmeliyetçi, çalışkan ve mütevazi gibi özellikler taşıyor. Meslek grupları olarak da mühendis, doktor, hemşire, biyologlar, kimyagerler gibi meslek gruplarını ilgilendirdiği için bu konularla ilgili olaylar daha ön planda olacaktır. Yeni ay sırasında yükselen de boğa var. Boğa sabit şeyleri sevdiği için, mentalite olarak bu açıdan bakacağız." dedi.

"DAHA AKILCI VE MANTIKLI HAREKET EDERSEK OLUMLU ETKİLER KAZANABİLİRİZ"

Yeni ayın 6. evrede gerçekleşmesiyle en çok etkilenecek konular, iş hayatımız, günlük işlerimiz, çalışanlarımızla ilgili konular ve sağlıkla ilgili konular ön planda olacaktır. Ayrıca Yeni Ay'ın ülkemiz haritasının, Uranüs ve Venüs ile karşıtlık yapan bir konumla gerçekleşmesiyle maalesef ekonomik olarak olumsuz gelişmelerin olma ihtimali görülmektedir. Duygusallıklarla karar verdiğimiz konularda daha akılcı ve mantıklı hareket edersek olumlu etkiler kazanabiliriz.

Kaynak: Haberler.com / Astroloji

Yeniay Köşker Eylül Astroloji Kadın Yaşam Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title