Haberler

Barzani Dahil, Herkesin Aklını Başına Toplaması Lazım"

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Ahmet Arslan, "Barzani dahil, herkesin aklını başına toplaması lazım.

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Ahmet Arslan, "Barzani dahil, herkesin aklını başına toplaması lazım. Türkiye'de bugüne kadar bütün bu oyunlara izin vermediğimiz gibi komşuda da, komşu ülkelerin bütünlüğünü bozabilecek, orada bir yangın çıkaracak, o yangının yarın Türkiye'ye sıçramasına vesile olacak hiçbir olaya izin vermedik, vermeyeceğiz" dedi.

AK Parti Kars Merkez İlçe 6'ıncı olağan kongresine katılan Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, "Türkiye büyüyor, Türkiye güçleniyor. Türkiye güçlendikçe güçlü olan zaten doğasında liderlik olan Sayın Cumhurbaşkanımızın dünyada sözü daha fazla geçiyor. Hep söyleriz, herkes söyler susar, ama ne söylediği önemli değil, ne kadar karşılık bulduğu önemlidir. İşte Cumhurbaşkanımızın her söylediği dünyada karşılık buluyor. Türkiye güçlendikçe, daha fazla karşılık bulacak deyip bundan rahatsız olanlar var. Türkiye büyüdükçe, Türkiye güçlendikçe dünyadaki ekonomi pastasına, ticaret pastasından daha fazla pay alacak diye korkanlar, çekinenler var" dedi.

Bakan Arslan, "Bütün bu oyunların sebebi bu, ekonomik olarak Türkiye'yi çökertmeye çalıştılar. Allah'a şükürler olsun 2002 ile kıyasladığında 4 misli büyümüşüz ama sadece bu senen büyüme rakamları Dünya'da 3'üncü sırada, baktılar ki, bu yolla bir şey yapamıyorlar. Şimdi etrafımızı ateş çemberine çevirip, bu ateş çemberinden bu yangından Türkiye'yi yenebilmesi, Türkiye'nin zayıf düşürülmesi ile ilgili birçok oyun oynuyorlar. Oynamaya devam edecekler, hiş şüpheniz olmasın. Ama dün olduğu gibi, bugün olduğu gibi onların oyunlarını biz bozacağız, yarında bozacağız" diye konuştu.

"BARZANİ DAHİL, HERKESİN AKLINI BAŞINA TOPLAMASI LAZIM"

"Baktılar ki burayı bozamıyorlar, komşu ülkelerde Suriye'de, insanları birbirlerine vurdular" diyen Arsan, "Irak'ta birbirine vurdular. En son Kuzey Irak'ta sözde gayri meşru bir referandum yaptırarak bu bölgeyi bir birine düşürmek, onun üzerinden oyunlarının Türkiye'ye sıçraması için çalışıyorlar. Elbette ki Barzani dahil, herkesin aklını başına toplaması lazım. Türkiye'de bugüne kadar bütün bu oyunlara izin vermediğimiz gibi komşuda da, komşu ülkelerin bütünlüğünü bozabilecek, orada bir yangın çıkaracak, o yangının yarın Türkiye'ye sıçramasına vesile olacak hiçbir olaya izin vermedik, vermeyeceğiz" şeklinde konuştu.

Bakan Arslan'ın ardından AK Parti Merkez İlçe Başkanı Yusuf Kaya, İl Başkanı Adem Çalkın, AK Parti Milletvekili Selahattin Beyribey, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ'da birer konuşma yaptı.

Yapılan konuşmaların ardından Merkez İlçe Başkanlığı seçimine geçildi. Seçime Hüseyin Çiftçi, tek liste ile girdi. Seçim devam ediyor.

(Işık Çapanoğlu - Serkan Erkoç/İHA)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Mesut Barzani Ahmet Arslan Ak Parti Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title