Haberler

    Bartomeu: Real Madrid Hazmedemiyor

    Barcelona'nın yeni başkanı Josep Maria Bartomeu'dan çarpıcı açıklamalar.

    Barcelona Kulübü'nün yeni başkanı Josep Maria Bartomeu, son dönemlerde yaşanan olaylar nedeniyle ''Madridlileri'' suçladı.

    Katalan radyosu RAC1 ve Katalan spor gazetelerinden El Mundo Deportivo ile Sport'a ziyaretler yapıp açıklamalarda bulunan Bartomeu, Neymar'ın transferinin yargıya taşınmış olmasının arkasında, Real Madrid yanlılarının olduğunu ima etti.

    ''Öyle görülüyor ki (Real) Madrid, Messi ve Neymar gibi futbolculara sahip olmamızı zor hazmediyor'' diyen Bartomeu, ''Madrid'in sahada kazanamadığını masa üzerinde kazanmak istediğine dair bizde bir görüş oluşuyor'' ifadesini kullandı.

    Barcelona Kulübü üyesi Jordi Cases'in suç duyurusunun, ''Madrid tarafından çok ciddiye alındığını'' savunan Bartomeu, ''Madrid'de, bizden olmayan, tanımadığımız bir savcı var. Madrid'de Jordi Cases'e çok büyük değer verdiler. Basına sızdırılan bilgilerin Katalonya'dan değil Madrid'den geldiğine dair tahminlerimiz var. Biz, o belgelerein nasıl olup da Ulusal Mahkeme'den çıkarıldığını araştırmaya devam edeceğiz. Kendimizi savunmak için sonuna kadar gideceğiz. Artık arkasında bir kişi mi olur, bir grup mu, avukatlık bürosu mu yoksa sahte rakamları yayınlayan basın mı ne olursa?'' diye konuştu.

    "MESSI EN ÇOK KAZANAN OLACAK"

    Öte yandan Bartomeu, Arjantinli Lionel Messi'nin ''dünyanın en çok ödenen futbolcusu olacağını'' belirterek, ''Acelemiz yok. Leo'nun babası ile konuşacağız ve dünyanın en çok ödenen futbolcusu olacak'' dedi.

    Bartomeu ayrıca, sezon sonunda takımdan ayrılacak kaleci Valdes için ''büyük bir veda'' yapacaklarını, yeni alınacak kaleciye ise teknik direktör Gerardo Martino ve futbol direktörü Andoni Zubizaretta'nın karar vereceğini duyurdu.

    Kaynak: Goal.Com / Spor

    Lionel Messi Real Madrid Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title