Haberler

Bartın Milli Eğitim Müdüründen Gençlere Mesaj

Bartın İl Milli Eğitim Müdürü Hacı Ali Yeşilyurt, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Sebebiyle Kutlama Mesaj Yayınladı. Yeşilyurt, Türkiye Cumhuriyeti'ne Karşı Görev ve Sorumluluklarını Bilen ve Bunları Davranış Haline Getiren Yurttaşlar Olarak Gençleri Yetiştirme Görevi Üstlendiklerini Belirtti.

Bartın İl Milli Eğitim Müdürü Hacı Ali Yeşilyurt, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı sebebiyle kutlama mesaj yayınladı. Yeşilyurt, Türkiye Cumhuriyeti'ne karşı görev ve sorumluluklarını bilen ve bunları davranış haline getiren yurttaşlar olarak gençleri yetiştirme görevi üstlendiklerini belirtti.

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı sebebiyle gençlere ve öğretmenlere yönelik mesaj yayınlayan Milli Eğitim Müdürü Hacı Ali Yeşilyurt, Türk milletinin imkansızlıklar içerisinde dahi bitmeyen gücünü dünyaya gösterdiğini, millete dayanmadan, birlik beraberlik sağlanmadan, maddi ve moral değerler birleştirilmeden başarılarının olamayacağı gerçeğinin bilinmesi gerektiğini ifade etti.

Yeşilyurt, "Gençlerimiz geleceğimizdir. Bütün çocuklarımızın becerilerini en üst düzeyde geliştirmeleri için, onlara en iyi eğitimi verecek imkan ve ortamları hazırlamak en öncelikli görevimizdir. Küçülen dünyada acımasız bir rekabet ortamı bulunmaktadır. Böyle bir ortamda, yerimizi en iyi şekilde alabilmemiz, çocuklarımızdaki mevcut yaratıcı ve üretici güçleri, öğrenme, öğretme sistemini ön plana çıkarmakla olacaktır. Şurası bilinmelidir ki; tüketen değil, üreten bir toplum olmanın çarelerini bulmak, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, çağdaş, bilim ve teknikte çağa ayak uyduran, çalışkan, disiplinli, hoşgörülü, demokrasi sevgisi taşıyan, gelişime ve değişime açık, ekip halinde çalışabilen, kendi kendini geliştirebilen, insan haklarına saygılı, yarının güçlü ve büyük Türkiye'sinin fertleri olacaksınız" dedi.

Milli Eğitim Müdürü Hacı Ali Yeşilyurt, tüm Türk Milletinin fedakar yönetici ve öğretmenler ile gençlerin 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nı kutladığını ifade etti.

(MAO-AK)

18.05.2007 14:18 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title