Haberler

Bartın ikiz kız kardeşler kadın futbol takımını çalıştırıyor

Güncelleme:

İkiz kız kardeşler kadın futbol takımını çalıştırıyorBartın'da Kemerspor Kulübü tarafından kadın futbol takımı kuruldu.

İkiz kız kardeşler kadın futbol takımını çalıştırıyor

Bartın'da Kemer spor Kulübü tarafından kadın futbol takımı kuruldu. Takımın antrenörlüğünü ise ikiz kardeşler Öznil ve Öznur Özden kardeşler yapıyor. İkiz kardeşler takımı Ocak ayında Türkiye Yıldızlar Şampiyonası'na hazırlıyor.

2011 yılında Konya Selçuk Üniversitesi Beden Eğitimi bölümünden mezun olan ikiz kardeşler 33 yaşındaki Öznur ve Öznil Özdem aynı yıl Kardemir Karabük spor futbol okullarında antrenör olarak görev yaptı. 2019 yılına kadar Kardemir Karabük spor'da görev yapan ikiz kardeşler, Bartın'da spor alanında faaliyetlerini sürdüren Kemerspor Kulübü'nün kurduğu kadınlar futbol takımının başına geçmek için Ekim ayında anlaştı. Kemerspor bayan futbol takımını oluşturan Öznur ve Öznil Özdem, Ocak ayında başlayacak Türkiye Yıldızlar Bayanlar Futbol Şampiyonası'nda Bartın'ı temsil edecek. İlk kez bir bayan takımının başına geçen Öznur ve Öznil kardeşler büyük bir heyecanla takımı çalıştırıyor. Çift yumurta ikizlerinin başında olan takımın oyuncuları ve Kemerspor Kulübü yöneticileri zaman zaman birbirlerine çok benzeyen antrenörleri karıştırıyor.

İkiz kardeşler, 6-19 yaş grubu 69 sporcuyu bünyesinde bulunduran bayanlar futbol takımını haftanın 5 günü çalıştırırken, takımın 22 kişilik kadrosunu belirleyecek. Takım kadronun belirlenmesinin ardından Türkiye Yıldızlar Şampiyonası'na katılmak için hazırlanacak.

BAYAN FUTBOL TAKIMI İÇİN ÖNCÜLÜK YAPTILAR

Takımın antrenörü Öznur Özdem, ' Bartın'da bir bayan takım yoktu. Bizde buna ikizimle birlikte öncülük yaptık. Bundan sonra daha çok çalışarak, daha iyi yerlere geleceğimize inanıyoruz. İkizimle aynı takımda çalışmak bazen zorlukları da beraberinde getiriyor. Öğrencilerimiz bazen bizleri karıştırıyor. Zaten ikimizde çok mutluyuz. Konya Selçuk Üniversitesi'nde uzmanlığımızı futboldan aldık ve bunun üzerine eğilim gösterdik. İnşallah hedeflerimize ulaşacağız.ö dedi.

BİZİ KARIŞTIRIYORLAR

Takımının teknik sorumlusu olan aynı zamanda Bartın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nde antrenör olan Öznil Özdem, şöyle konuştu

'Ben daha önce 9 yıl antrenörlük yaptım. Bartın'a antrenör olarak atanmadan önce Kardemir Karabükspor'un altyapı takımlarında görev yaptım. Bartın'da bayan futbol takımının olmadığını biliyorduk. Gereken çalışmaların sonrasında kentteki beden eğitim öğretmenleri ve Bartın Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali Özdemir, kızlarımızı bulmamızda bizlere yardımcı oldu. Buradaki amacımız yenmek yada yenilmek değil, sadece genç arkadaşlarımıza spor ahlakını ve disiplinini aşılamaktır. İkizim Öznur ile çocukluktan bugüne kadar bazen aynı takımda oynadık, bazen de aynı yaş grubunda görev aldık. Şimdi de bir takımı beraber çalıştırıyoruz. ve ikizimle aynı takım bulunmak bizleri heyecanlandırıyor. Aynı takımda olmamız bizlere güç veriyor. Ama bazen de aksiliklerde yaşanıyor. Bazen bizleri karıştırıyorlar. Ama biz yine de keyif alıyoruz. Bayanlar futbol takımının gelecekte daha güzel yerlere gelebilmesi için herkesin desteğini bekliyoruz.ö

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Bartın Futbol Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title