Haberler

Bartın Fizik Tedavi Merkezi'nin İhalesi 5 Aralık'ta

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Bartın'a Fizik Tedavi Rehabilitasyon ve Uyku Laboratuvarı Merkezi inşa edileceğini belirterek, bunun için gerekli ihalenin Bartın Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğince 5 Aralık 2013 tarihinde...

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Bartın'a Fizik Tedavi Rehabilitasyon ve Uyku Laboratuvarı Merkezi inşa edileceğini belirterek, bunun için gerekli ihalenin Bartın Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğince 5 Aralık 2013 tarihinde gerçekleştirileceğini açıkladı.

Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı Hibe Projeleri kapsamında desteklenen Fizik Tedavi Rehabilitasyon ve Uyku Laboratuvarı Merkezinin proje çalışmalarının tamamlandığını belirten Milletvekili Tunç 5 Aralık tarihinde gerçekleştirilen ihalenin ardından inşaata başlanacağını ve süratle tamamlanarak halkın hizmetine sunulacağını söyledi.

Bartın Kamu Hastaneler Birliği ve Bartın Valiliği ortaklığı ile Avrupa Birliği Hibe Projeleri içerisinde 2013 yılı Batı Karadeniz Kalkınma ajansının TR 81 bölgesinde Küçük Ölçekli Altyapı Mali Destek Programı kapsamında desteklenecek olan 'Sağlık Turizmi ve Yaşam Boyu Kalite' adlı projenin Bartın için sağlık alanında büyük öneme sahip olduğunu belirten Milletvekili Tunç, Mevcut hastane kampüsünde belirlenen bir alan üzerinde kurulacak olan ve 2014 yılı Temmuz ayı içerisinde açılması planlanan 34 yataklı merkezin içerisinde 2 ünitelik uyku laboratuvarı, birinde pulmoner (solunum) rehabilitasyon yapılacak olan 5 adet poliklinik, 2 adet kısa dalga odası, elektro terapi ve egzersiz salonu, personel odaları ve hasta bekleme salonlarının bulunacağını söyledi.

Milletvekili Tunç, projenin hazırlanmasında emeği geçen Bartın Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Osman Açıkgöz ve emeği geçen herkesi teşekkür ediyorum, projenin bir an önce hayata geçmesi için gerekli desteği vereceklerini söyledi. - BARTIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Enver Yılmaz Yılmaz Tunç Ak Parti Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! 24 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Merve kimdir? Merve kaç yaşında, nereli? Zuhal Topalla Yemekteyiz yarışmacısı kim? CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 24 Nisan altın fiyatları yükseldi mi? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 24 Nisan günün maçları nereden izlenir? YEMEKTEYİZ CANLI İZLE | Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Mehmet Ali Yılmaz'ın hastalığı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz kimdir? 25 Nisan Perşembe 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 25 Nisan burç yorumları nedir? Yarın okullar tatil mi? 25 Nisan okullar tatil mi, kaç gün tatil edildi? Mehmet Ali Yılmaz olayı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz ölüm sebebi ne? Mehmet Ali Yılmaz olayı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz ölüm sebebi ne? Mehmet Ali Yılmaz kimdir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz kaç yaşındaydı ve nereli? MEHMET ALİ YILMAZ ÖLDÜ MÜ? Mehmet Ali Yılmaz evinde ölü mü bulundu, ne oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title