Haberler

Bartın'da "Yüzyılın Sorunları ve Sosyoloji" Paneli

Bartın Üniversitesi'nde "Yüzyılın Sorunları ve Sosyoloji" paneli düzenlendi.

Bartın Üniversitesi'nde "Yüzyılın Sorunları ve Sosyoloji" paneli düzenlendi.

Bartın Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ramazan Kaplan, panelin açılışında yaptığı konuşmada, üniversitelerin varlık nedeninin, her uzmanlık alanında bilgi üretmek ve bunu halka sunmak olduğunu söyledi.

Üniversitelerinin kurulduğu günden bugüne 3 yılda 600'e yakın faaliyet düzenlediğini anlatan Kaplan, "Burada öğrencilerimizin duyduğu cümleler, ileri ki yaşamlarında bir işaret fişeği olacaktır. Kurulan her cümle, ele alınan her konu, meslek yaşamlarında kendileri için bir birikim olacaktır" dedi.

Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İsmet Emre de içinde bulunulan yüzyılın kendisinden önceki yüz binlerce yıllık birikimin gün yüzüne çıktığı gelişmelerle dünyayı olduğundan başka tarafa götürdüğüne tanıklık ettiğini belirtti.

Panele Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Azize Toper Kaygın, Fen Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Fahrettin Göktaş, Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürü Yrd. Doç. Dr. Mahmut Bozan ile öğrenciler katıldı.

- BARTIN

Kaynak: AA / Yerel

Ramazan Kaplan Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title