Haberler

Bartın'da Trafik Polisleri Göz Açtırmıyor

Bartın İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Ekipleri Tarafından Şehir İçi ve Şehir Girişlerinde Trafik Denetimleri Sıklaştırıldı. Polis, Hız Limitini Aşan Sürücülere Göz Açtırmıyor.

Bartın İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Ekipleri tarafından şehir içi ve şehir girişlerinde trafik denetimleri sıklaştırıldı. Polis, hız limitini aşan sürücülere göz açtırmıyor.

Emniyet Müdürlüğüne bağlı birimler özellikle akşam saatlerinde gerçekleştirdikleri uygulamalarda, Genel Bilgi Toplama ve trafik ile ilgili çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor. Bartın şehir merkezi ile Karabük ve Zonguldak güzergahında denetim yapan trafik ekipleri, ışık ihlali, emniyet kemeri takılması, bozuk ışık, alkollü araç kullanılması ve aşırı hız konularında uygulamalarını sürdürürken, Asayiş Şube ekipleri de Genel Bilgi Toplama (GBT) sorgulamaları ile aranan şahısların yakalanması için 7 gün 24 saat çalışıyor.

Bartın-Karabük karayolu Kurtköy mevkiinde radar ikazlı bölgede yapılan çalışmalarda hız kurallarına riayet etmeyen sürücülere cezai işlem uygulanıyor. Ayrıca asayiş ekipleri tarafından da günde ortalama 100 kişinin GBT'si yapılıyor.

(MAO-AK)

25.11.2007 14:19 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title