Haberler

Bartın'da "En İyi Çilek" Yarışması Düzenlendi

26. Bartın Kültür Sanat Turizm ve Çilek Festivali Etkinlikleri Kapsamında "En İyi Çilek" Yarışması Düzenlendi. 11 Çilek Üreticisinin Katıldığı Yarışmada Jüri Üyeleri En İyi Çileği Seçmek İçin Zorlandı.

26. Bartın Kültür Sanat Turizm ve Çilek Festivali etkinlikleri kapsamında "En İyi Çilek" yarışması düzenlendi. 11 çilek üreticisinin katıldığı yarışmada jüri üyeleri en iyi çileği seçmek için zorlandı.

Bartın merkez Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen "En İyi Çilek" yarışmasının finaline Bartın Vali Yardımcısı Celal Dinçer, AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Bartın Belediye Başkanı Ahmet Altıntel, Kozcağız Belde Belediye Başkanı Meliha Okutay, Zonguldak Karaelmas Üniversitesi (ZKÜ) Bartın Orman Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Metin Sarıbaş, Tarım İl Müdürü Yusuf Alagöz, Milli Eğitim Müdürü Hacı Ali Yeşilyurt, Kültür ve Turizm Müdürü Mehmet Altaş, jüri üyeleri, çilek üreticileri ve vatandaşlar katıldı.

11 çilek üreticisinin katıldığı yarışmada jüri üyeleri en iyi çileği seçmek için zorlandı. Yarışma sonrasında Gürgenpınarı köyünden Zeynep Öztürk birinci, Karasu köyünden Nigar Tekeci ikinci ve Güzelcehisar köyünden Yaşar Kurt ise üçüncü oldu.

Yarışmada birinci olana bin YTL, ikinci olana 600 YTL ve üçüncü olana da 300 YTL para ödülü verildi.

(MAO-NÇ-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title