Haberler

Bartın'da 7 Köyün Ulaşımını Sağlayan Köprü, Yıkılma Tehlikesi Yaşıyor

Bartın’da Kozcağız yolu üzerinde bulunan ve 7 köyün ulaşımın sağlayan köprü, üzerinde oluşan çatlaklar ve betondaki kaymalar nedeniyle yıkılma tehlikesi yaşıyor.

Bartın'da Kozcağız yolu üzerinde bulunan ve 7 köyün ulaşımın sağlayan köprü, üzerinde oluşan çatlaklar ve betondaki kaymalar nedeniyle yıkılma tehlikesi yaşıyor. Beşik gibi sallanan köprüden geçen araçlar ve yayalar büyük korku yaşarken, bölge sakinleri olası bir felaket yaşanmadan önlem alınmasını istedi.

Köprüden her gün korku ve tedirginlik içerisinde köprüden geçtiklerini söyleyen bölge sakinlerinden Ahmet isimli vatandaş, yetkililerden köprüye acilen müdahale etmelerini istedi. Bartın İl Özel İdaresi'nin şantiyesinin de bölgede bulunması nedeniyle her gün köprüden tonlarca yükle Tır ve kamyonlarında geçtiğini ifade eden bölge sakini, "Köprü şu an beşik gibi sallanıyor. Buraya acilen önlem alınması lazım. 20 metrelik alan boşta duruyor. Ufak araçlar geçince sallanıyor. Buradan ağır tonajlı araçlarda geçiyor. Allah göstermesin büyük bir facia yaşanabilir" dedi.

2012 yılında Zonguldak'ın Çaycuma ilçesinde 10 kişinin öldüğü ve 5 kişinin de kayıp olduğu köprü faciasının yetkililere ders olması gerektiğini de ifade eden bölge sakini, "Çaycuma'da da köprü çöktü, insanlar öldü. Orada böyle çatlakta yoktu. Allah korusun burada da aynısı yaşanabilir" diye konuştu.

Öte yandan, Bartın İl Özel İdaresi Genel Sekreteri İbrahim Kayış, köprüde yaşanan sorundan haberdar olduklarını, kış şartlarının ağır olması nedeniyle şu an müdahale edemediklerini belirterek, "Mühendislerimiz bu konu üzerinde çalışıyor. Hava şartları düzelince köprü üzerinde gerekli çalışmalar yapılacak. Şu anki durumda da can güvenliğini tehdit edecek bir durum söz konusu değil" dedi. - BARTIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Kozcağız Çaycuma Bartın Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! 24 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Merve kimdir? Merve kaç yaşında, nereli? Zuhal Topalla Yemekteyiz yarışmacısı kim? CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 24 Nisan altın fiyatları yükseldi mi? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 24 Nisan günün maçları nereden izlenir? YEMEKTEYİZ CANLI İZLE | Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Mehmet Ali Yılmaz'ın hastalığı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz kimdir? 25 Nisan Perşembe 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 25 Nisan burç yorumları nedir? Yarın okullar tatil mi? 25 Nisan okullar tatil mi, kaç gün tatil edildi? Mehmet Ali Yılmaz olayı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz ölüm sebebi ne? Mehmet Ali Yılmaz olayı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz ölüm sebebi ne? Mehmet Ali Yılmaz kimdir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz kaç yaşındaydı ve nereli? MEHMET ALİ YILMAZ ÖLDÜ MÜ? Mehmet Ali Yılmaz evinde ölü mü bulundu, ne oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title