Haberler

Bartın'da 6 Yeni Araç İçin Teslim Töreni Yapıldı

Bartın'da sağlık hizmetlerine kazandırılan 1'i Obez 5 adet ambulans ve bir trayler için teslim töreni yapıldı.

Bartın'da sağlık hizmetlerine kazandırılan 1'i Obez 5 adet ambulans ve bir trayler için teslim töreni yapıldı.

Bartın'da genel ve özel idare bütçesiyle ile kazandırılan 6 yeni aracın devir teslim töreni yapıldı. Bartın Valiliği önünde yapılan araç teslim törenine, Bartın Valisi Ali Çınar, Bartın Vali Yardımcıları, Bartın İl Özel İdare Genel Sekreteri İbrahim Kayış, İl Sağlık Müdürü Dursun Koç, Bartın Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Osman Açıkgöz, Halk Sağlığı Müdürü Ahmet Demir, Bartın AK Parti İl Başkanı Yaşar Arslan, AK Parti Bartın Belediye Başkan adayı Dr. Seyfettin Kalay, İl Müdürleri katıldı.

Törende açılış konuşmasını yapan Bartın İl Sağlık Müdürü Dursun Koç, "İlimizde de ülkemizde olduğu gibi hızla sağlık göstergeleri iyileşmektedir. Vatandaşlarımıza sunulan sağlık hizmetinin hem alanı genişletilmekte, hem de kalitesi arttırılmaktadır. İlimizde şuan itibari ile 3 adet B tipi olmak üzere 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu mevcut olup, yeni gelen ambulanslarımızla hizmet kalitesinin çıtası daha da yükseltilmiş olacaktır" dedi.

Törende kazandırılan araçlar hakkında bilgi veren Bartın İl Özel İdare Genel Sekteri İbrahim Kayış, "İl Özel İdaremizin araç ve makine parkını modernizasyonu kapsamında 6 adet aracı daha önce hizmete sokmuştuk. Bugünde 6 aracı tekrar hizmete sokarak bu projenin önemli bir kısmını tamamlıyoruz" dedi.

Son olarak bir konuşma yapan Bartın Valisi Ali Çınar, "Ülkemiz sürekli gelişiyor. Milletimiz güçleniyor. Milletimiz güçlendikçe devletimizde güçleniyor. Bugün bu araçlarımız gerekse genel bütçemizden gerekse İl Özel İdare bütçesinden temin edilen kaynaklarla ilimize kazandırılmış araçlardır. Hükümetimiz vatandaşlarımıza yatırım ve hizmet öncelikleri çerçevesinde ülkemizin her tarafına olduğu gibi Bartın'ı da büyük yatırım ve hizmetlerin gelmesi için sürekli gerek merkezi idari kuruluşlarıyla gerekse mahalli idari kuruluşlarıyla yoğun bir gayret içerisindedir. Eskiyen araçlarımızın yenilenmesi lazımdır. Çünkü vatandaşlarımız bizden hep en iyi hizmeti beklemektedir. 21. Yüzyılda biz vatandaşlarımıza en üst seviyede hizmet vermekle mükellefiz" dedi.

Konuşmaların ardından gıda denetim aracı, yol çizgi aracı, arazi aracı, 1'i Obez olmak üzere 5 adet ambulans ilgili kurumlara teslim edildi. Daha sonra Bartın Valisi Ali Çınar, protokol üyeleriyle birlikte araçları inceleyerek, donanımları hakkında bilgi aldı.

Ayrıca Vali Ali Çınar tarafından inceleme gezisi sırasında araçlar içinde bakımlı kullanılmış bir aracın görevlisine takdir belgesi verildi. - BARTIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Bartın Valiliği İbrahim Kayış Dursun Koç Ali Çınar Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title