Haberler

Bartın'da 19 Mayıs Kutlamalarına Başlandı

Bartın’da 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nın 96. yıl dönümü kutlamalarına Valilik bahçesinde bulunan Atatürk anıtına çelenk sunumuyla başlandı.

Bartın'da 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nın 96. yıl dönümü kutlamalarına Valilik bahçesinde bulunan Atatürk anıtına çelenk sunumuyla başlandı.

Bartın'da 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle çelenk sunma töreni gerçekleştirildi. Valilik Atatürk anıtında düzenlenen törende Bartın gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ali Özdemir tarafından anıta çelenk sunumu yapıldı. Sunumun ardından 1 dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla tören sona erdi.

Törene AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Cumhuriyet Başsavcısı Seyfullah Öselmiş, Bartın Emniyet Müdürü İsa Aydoğdu, Bartın Baro Başkanı Ferhat Parlatır, Kamu kurumlarının temsilcileri, milletvekili adayları, siyasi parti ve sivil toplum örgütlerinin temsilcileri ile öğrenciler katıldı. - BARTIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Kemal Atatürk 19 Mayıs Bartın Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title