Haberler

Bartın: Çarşı İzninde Alkol Alan 2 Asker Kavgaya Karıştı

Bartın Boğaz Üs Komutanlığı'nda vatani görevini yapan 2 asker, sivil kıyafetle çıktıkları çarşı izninde alkol alarak bir kavgaya karıştı. Karakola götürülen askerler, bir polis memurunu tekmeledi ve görüntü almak isteyen gazetecilere küfürler yağdırdı.

Edinilen bilgilere göre, Eski Konak Caddesi'nde meydana gelen olayda, A.A. ve Y.K. isimli şahıslar; ırmak kenarında alkol aldıkları sırada yanlarına gelen R.A. ve H.G. adlı haftalık izinlerini kullanan sivil kıyafetli askerleri uygunsuz davranışlar yaptıkları gerekçesiyle uyardı. Ancak, bu sebeple başlayan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Bunun üzerine olay yerine gelen polislere de saldıran alkollü askerler, güçlükle polis aracına bindirilerek karakola götürüldü.

Karakolda polislere tekme atan ve küfür eden R.A. ve H.G., duvardaki aynaya kafa atarak kırmaya çalıştı. Elbiseleri yırtık ve atletli bir vaziyette bulunan askerler, karakola gelen askeri inzibatlar tarafından gözaltına alındı. İnzibat aracına bindirilmeye çalışılan askerler, kendilerini gözaltına almaya çalışan askerlere de zor anlar yaşattı. Olayı görüntülemeye çalışan basın mensuplarına da küfürler yağdıran askerler, Bartın Boğaz Üs Komutanlığı'na götürüldü.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title