Haberler

Bartın Belediye Meclisi toplantısı yapıldı

Güncelleme:

Bartın Belediye Meclisi mart ayı toplantısı, Belediye Başkanı Cemal Akın başkanlığında yapıldı.

Bartın Belediye Meclisi mart ayı toplantısı, Belediye Başkanı Cemal Akın başkanlığında yapıldı.

Belediye Meclisi Salonu'nda salgın tedbirlerine uygun yapılan toplantıda 21 gündem maddesi görüşüldü.

Başkent Elektrik Dağıtım AŞ'nin yatırım programında yer alan kent merkezinde yapılacak yeraltı tesis çalışmalarıyla ilgili protokolün imzalanması için belediye başkanına yetki verilmesi talebi, ilgili komisyona havale edildi.

Bartın Belediyesine bağlı çalışan özel halk otobüslerinde "Hayat Eve Sığar" (HES) kodu sorgulanabilmesi için, Sağlık Bakanlığı ile salgınla mücadele kapsamında verilerin aktarımına ilişkin protokol yapılması talebinin kabul edildiği toplantıda, İnkumu tatil beldesi için hazırlanan karavan park, mesire alanı ve seyir tepesiyle ilgili talep de ilgili komisyona aktarıldı.

Belediye Başkanı Akın, belediye personeli, halk, belediye başkan yardımcıları ve belediye meclis üyeleriyle birlik ve beraberlik içerisinde kente hizmet etmek için çalıştıklarını kaydetti.

Kaynak: AA / Güncel

Başkent Elektrik Dağıtım Cemal Akın Bartın Haberler

Bakmadan Geçme

Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title