Haberler

Bartın: Bartın'da Şüpheli Çanta Paniği

Bartın'da Hükümet Caddesi'nden Adliye Binasına Giden Yola Bırakılan Şüpheli Bir Çanta, Bomba İmha Uzmanları Tarafından Fünye ile Patlatıldı.

Bartın'da Hükümet Caddesi'nden adliye binasına giden yola bırakılan şüpheli bir çanta, bomba imha uzmanları tarafından fünye ile patlatıldı.

Edinilen bilgiye göre, Bartın Emniyet Müdürlüğü ekipleri, adliye binası yolu üzerinde avukat bürolarının olduğu sokakta şüpheli bir paket olduğu haberi üzerine harekete geçti. Olay yerine gelen polis ekipleri çevrede emniyet tedbirleri alırken, şüpheli paketin bulunduğu sokağa güvenlik kordonu kurdu. Daha sonra bomba imha ekipleri de olay yerine gelerek şüpheli çantayı fünye ile patlattı. Patlama sebebiyle çevrede büyük bir gürültü olurken, şüpheli çanta boş çıktı.

Emniyet birimleri, çantanın 4 genç tarafından konulduğunu tespit ederken, çevrede bulunan güvenlik kameralarından şahısların tespiti ve yakalanması için çalışma başlattı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title