Haberler

Barthez'e Meksika Şakası

Fabian Barthez'in Meksika Ekibi Nexca Aguascalientes Transfer Olacağını Açıklayan Kulüp Başkanı Javier Perez Teuffer'e, Fransız Kalecinin Menajerinden Yalanlama Geldi.

Fabian Barthez'in Meksika ekibi Nexca Aguascalientes transfer olacağını açıklayan kulüp başkanı Javier Perez Teuffer'e, Fransız kalecinin menajerinden yalanlama geldi.

Meksika Birinci Lig ekiplerinden Nexca Aguascalientes'in Başkanı Javier Perez Teuffer'in, Fransız kaleci Fabian Barthez'le bir yıllık anlaşma sağladıklarını açıklaması, ünlü kalecinin menajeri Jean-Marie Cantona tarafından yalanlandı. Konuyla ilgili olarak bir açıklamada bulunan Cantona, "Bu heralde bir Meksika şakası. Kulüple en ufak bir temasımız olmamıştır" dedi.

Fransa Birinci Futbol Ligi'nde (Ligue 1) geçtiğimiz sezon Nantes forması giyen ancak takımı küme düştükten sonra futbolu bıraktığını açıklayan 35 yaşındaki tecrübeli kaleci birçok kulübün transfer listesinde bulunuyor.

Fransa Milli Takımı'yla birlikte 1998 Dünya Kupası'nı kaldıran Barthez, milli formayı 87 kez giyme başarısı göstermişti.

(ERS-ERS-ÖK-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title