Haberler

Barselona Sirki, Mersin'de

Dünyanın en ünlü sirklerinden Barselona Sirki, İstanbul, Bursa, İzmir, Ankara, Kayseri ve Adana'dan sonra Mersin'e çadır kurdu.

Dünyanın en ünlü sirklerinden Barselona Sirki, İstanbul, Bursa, İzmir, Ankara, Kayseri ve Adana'dan sonra Mersin'e çadır kurdu. Çocuklar en çok Bugs Bunny, Tweety, Slyvester, Tazmanya Canavarı ve Daffy Duck kostümlü dansçıların gösterisinde coştu.

Ülker Smartt sponsorluğunda Türkiye'ye gelen Barselona Sirki dün Mersin'in Barbaros Mahallesi Okan Merzeci Bulvarı'nda çadır kurdu. Sirke, Mersinliler çocuklarıyla birlikte akın etti. Denge gösterileri, köpekler, papağanlar, maymunlar, kaplanlar ve gösteri atlarının özel şovları sirke gelenlere heyecanlı dakikalar yaşatırken, palyaçolar da çocukları eğlendirdi. Bugs Bunny, Tweety, Slyvester, Tazmanya Canavarı ve Daffy Duck'ın da gösterilere ayrı bir keyif kattı. Çadırı dolduran Mersinliler, çocukları kadar sirkte eğlenme fırsatı bulduklarını söyledi. - Mersin

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title