Haberler

Barselona'da Örnek Makine ve Mitaş Rüzgarı

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Başkanı Adil Konukoğlu, sektöründe dünyanın en önemli fuarı olan ITMA'da Gaziantep'i en iyi şekilde temsil ettiklerini söyledi.

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Başkanı Adil Konukoğlu, sektöründe dünyanın en önemli fuarı olan ITMA'da Gaziantep'i en iyi şekilde temsil ettiklerini söyledi.

Örnek ve Mitaş Makine, dört yılda bir İspanya'nın Barselona kentinde düzenlenen tekstil makineleri fuarı ITMA 2011'e damgasını vurdu.

Örnek ve Mitaş Makine'nin Super Heat- Set markasıyla ürettikleri makine, bu fuarda ilk kez görücüye çıkarken, dünyanın çeşitli iplik ve tekstil firmalarından beklentilerin üzerinde sipariş aldı.

22-29 Eylül tarihleri arasında düzenlenen fuarda, Örnek ve Mitaş Makine'nin Super Heat-Set markasıyla ürettiği tekstil makinesi ilk kez görücüye çıktı.

Super Heat- Set, tekstil firmalarının büyük beğenisini topladı. Örnek ve Mitaş'ın dünyadaki rakipleri ve standı gezenler, Super Heat-Set'i gördüklerinde hayretler içinde bıraktı. Super Heat-Set , fuar süresince dünyanın sayılı iplik ve tekstil firmalarından sipariş aldı. Örnek ve Mitaş, yeni bağlantılar yaparken, ön siparişleri alınan makinenin imzalarının önümüzdeki günlerde Gaziantep'te atılacağı belirtildi.

Örnek Makine Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Dabanıyastı, 4 yılda bir düzenlenen ITMa 2011 fuarının dünyanın en önemli tekstil makineleri fuarlarının başında geldiğini belirterek, şunları söyledi:

"Örnek ve Mitaş Makine'nin işbirliğiyle üretilen Super Heat-Set, ilk kez bu fuarda sergilendi. Dünyanın ilk üç tekstil makinesi üreticisi arasında yer alan Örnek Makine, yeni ürünüyle büyük beğeni topladı. Rakiplerimizi bile hayretler içinde bıraktık. Çok başarılı ve verimli bir fuar oldu. Çok sayıda talep ve sipariş aldık. Bizim rakiplerimizden en büyük farkımız dünyada beş büyük firmanın yaptığını tek başımıza yapmamızdır. Bir firma triko, bir firma el örgü ve bir firma akrilik iplik makine üretimi yaparken biz bunların hepsini Örnek ve Mitaş Makine çatısı altında yapan tek firmayız. Bu özelliğimiz bile rakiplerimizle aramızdaki farkı ortaya koyuyor."

Örnek Makine Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Dabanıyastı, GSO'nun ziyaretinden ve verdikleri destekten dolayı çok mutlu olduklarını ifade ederek,

"GSO Meclis Başkanı Abdulkadir Konukoğlu ve Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu ve beraberindeki heyetin standımızı ziyaret etmesi ve plaket vererek bizi desteklemeleri bizleri onurlandırmıştır. Kendilerine teşekkür ederiz. Bir kez daha Gaziantepli olmaktan gurur duyduk" dedi.

Dabanıyastı, fuarda aldıkları sipariş ve taleplerin imzalarının önümüzdeki günlerde Gaziantep'te atılacağını hatırlatarak, Türkiye'nin makine ihracatında önemli bir adımı atmanın haklı gururunu yaşadıklarını söyledi.

-GSO YALNIZ BIRAKMADI-

Gaziantep Sanayi Odası (GSO), düzenlediği organizasyonla üyelerini İspanya'nın Barselona kentinde gerçekleştirilen ve dünyanın en büyük tekstil makineleri fuarı olan ITMA 2011'e götürdü.

ITMA 2011 Fuarı'na Gaziantep'ten katılım göstererek stant açan Örnek Makine Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Dabanıyastı'ya GSO Meclis Başkanı Abdulkadir Konukoğlu tarafından Gaziantep sanayisinin tanıtımına yönelik katkılarından dolayı teşekkür plaketi verildi.

Fuarı değerlendiren GSO Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu, fuarın Gaziantep tekstilcileri ve tekstil makineleri sektörü açısından çok verimli geçtiğini söyledi.

Konukoğlu, 60 yıllık geçmişi olan fuarın 4 yılda bir düzenlendiğine dikkati çekerek, "Sektöründe dünyanın en önemli fuarı olan ITMA'da, Gaziantep'i en iyi şekilde temsil ettik. Gaziantepli sanayicilerimiz fuarda sergilenen son teknoloji ürünleri görerek bilgi sahibi oldu" dedi.

- GAZİANTEP

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title