Haberler

Barisic: "Final Bölümünde Gerekli Beceriyi Göstermedik"

- Barisic: "Final bölümünde gerekli beceriyi göstermedik" Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Zoran Barisic: "Önemli sorunumuz ön bölgede becerikli olamayışımız"KARABÜK - Kardemir Karabüskpor Teknik Direktörü Zoran Barisic, final bölümünde gerekli beceriyi göstermediklerinden dolayı üç...

- Barisic: "Final bölümünde gerekli beceriyi göstermedik"

Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Zoran Barisic:

"Önemli sorunumuz ön bölgede becerikli olamayışımız"

KARABÜK - Kardemir Karabüskpor Teknik Direktörü Zoran Barisic, final bölümünde gerekli beceriyi göstermediklerinden dolayı üç puan alamadıklarını söyledi.

Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında Kardemir Karabükspor sahasında karşılaştığı Kasımpaşa ile golsüz berabere kaldı.

Karşılaşma sonrası açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Barisic, oyuna iyi başlamadıklarını ancak 10 dakika sonra oyunun kontrolünü almayı başardıklarını belirterek, "Çok net bir gol pozisyonumuz vardı, değerlendiremedik. İkinci yarıda da oyun iki taraf için çok açıktı. Kasımpaşa takımı da biz de gol fırsatlarına girdik. Oyun ve mesafeler çok açıldı. Kendi takımım adına özellikle üçün bölgede ciddi anlamda sıkıntılar yaşadık. Son pasları atmakta. Buradan bir puanla ayrıldık" dedi.

'Bursa ve Kasımpaşa maçalarında takımda boş vermişlik var mı?' yönünde bir soruya ise Barisic, takımda boş vermişliğin olmadığını, son dakikalarda oyuncuların verdiği mücadele ve isteğin ortada olduğunu kaydetti.

Barisic ayrıca, sakat oyunculardan ziyade oyunu geride kurma anlamında başlarda biraz sıkıntı yaşadıklarını ifade ederek, "Daha önemli sorun ön bölgede becerikli olamayışımız bizim için. Son paslarda final bölümünde gerekli beceriyi gösteremediğimizden üç puan alamadık" diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Kasımpaşa Spor Haberler

Bakmadan Geçme

GELİNİM MUTFAKTA CANLI İZLE #128112 25 Nisan 2024 Gelinim Mutfakta puan durumu belli oldu mu? MERKEZ BANKASI FAİZ KARARI NİSAN 2024: Faiz kararı CANLI YAYIN! MB faiz oranı yüzde kaç oldu? Konyaspor Başkanı Fenerbahçe ile ilgili ne söyledi? Fenerbahçelileri kızdıracak sözler! DİLAN POLAT ÇIKTI MI? Dilan Polat, tahliye edildi mi? Dilan Polat aylık kazancı ne? SON DAKİKA: Merkez Bankası faiz kararı ne oldu? MB Faiz oranı açıklandı mı? Merkez Bankası faizi sabit tutarsa altın ne olur? Faiz sabit kalırsa altın düşer mi, yükselir mi? SON DAKİKA: PPK kararı ne? PPK kararı ne oldu? Merkez Bankası faiz kararı sonrası açıklama geldi mi? FAİZ SABİT KALIRSA DOLAR NE OLUR? Merkez Bankası Nisan ayı faizi sabit tuttu; Peki dolar ne olacak? Faiz sabit kalırsa ne olur? MB Nisan ayı faizi sabit mi bıraktı? SON DAKİKA: Faiz artarsa altın ne olur? #129689 Merkez Bankası faiz kararı kuru etkiler mi? Altın ne olur? MERKEZ BANKASI FAİZ KARARI AÇIKLANDI! Nisan ayı faiz oranı ne oldu? Faiz arttı mı? FAİZ KARARI AÇIKLANDI MI SON DAKİKA! TCMB faiz kararında son durum ne? Faiz kararı ne oldu? Reynmen Renklensin şarkı sözleri | Reynmen'in yeni şarkısı ne? Yeterince düşmanım var benim şarkısının adı ne? Merkez Bankası faizi ne zaman açıklayacak? Merkez Bankası faiz kararını saat kaçta açıklayacak? Green Card ne zaman açıklanacak? Green Card sonuçları ne zaman belli olacak? Green Card 2024 sonuçları nereden, nasıl öğrenilir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title