Haberler
Güncelleme:

Barış'tan elenen Sercan Yıldırım'a Nisa itirafı: Ben seni hiç satmadım

Survivor 2020'de finale günler kala yarışmaya veda eden isim Sercan Yıldırım oldu. Final öncesi yarışmaya veda eden Sercan, arasının bozuk olduğu Barış ile sarılırken aralarındaki diyalog herkesi şaşırttı. Sercan'a sarılan Barış'ın "Nisa olayında ben seni hiçbir zaman satmadım" demesi dikkat çekti. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (307)

Gemici:

Çok güzel oldu gitmesi ukala bir insandi

17
28
yanıtYanıtla
Gökhan:

Sizin içiniz kötü ne yazık ki !!!

yanıt0
yanıt0
OBJEKTİF:

ŞU YARIŞMADA BARIŞ DENİLEN AVEL ŞAMPIYON OLURSA BIZIM TURK MILLETIDE AVELIN TEKIDIR ADAM 1 TANE OYUN KAZANDIGI YOK YA.

37
6
yanıtYanıtla
ALPAGON:

Sen TÜRK Milletinin avelini yemişsin objektifi çatlak. . .

yanıt2
yanıt8
ADANALI OSMANOĞLU:

Objektif! Türk Milleti deme de Barış için sms gönderenler de bari. Genelleme yapma, Şampiyonluğu hak eden elbette SERCAN idi.

yanıt13
yanıt0
Zuhal:

Kesinlikle Acun bu formati değiştirmeli hakeden Sercan gitti oturan barış birinci hiç adil değil

34
8
yanıtYanıtla
boykot:

sercan şampiyondur. kaybeden acun ve tv 8 dir.

25
16
yanıtYanıtla
Ali Yıldırım:

Aynen kardes

yanıt11
yanıt1
Acun ılıcalı:

bence haksız rekabet var bu adam 5 kere üst üste dokunulmazlık almış biri ve hepsinden çok çok daha iyi performans sergiledi o barış denen adam sırf ünlü ve yakışıklı olduğu için hiçbirşey yapmadan buralara geldi Acun lıcalı sistemde hata var bence hak hukuk bunun neresinde benim için survivor bitmiştir net. . .

36
3
yanıtYanıtla
Candle:

Cok dogru survivor bitti benim icin de

yanıt11
yanıt0
ERGÜN K.:

TÜRKİYEDE SERVİVOR YARIŞDA BAŞARILI OLMANA DAYALI DEĞİL, SAÇMA İŞLER DÖNÜYOR. ADAM HER OYUNU ALMIŞ HERKESİN KAFASINA VURA VURA OYUN KAZANMIŞ AMA ELENİYOR. BENCE ORADA KALANLAR UTANMALI.

28
11
yanıtYanıtla
Hakikat:

Sercanın ödüle ihtiyacı yok almasa da olur. Neler yaptığı hep hatırlanacak. Şampiyon olamasa da oradakilerin hepsini iki haftadır oyunlarda yerden yere vurması yeterlidir. Başarısının tesadüf olmadığını defalarca kanıtladı. Damgasını vurup paşalar gibi ayrılmıştır. Bu elemeden sonra da oturup trt çocuk bile izlerim, survivor izlemem.

30
9
yanıtYanıtla
sedat:

Aynen katılıyorum.

yanıt10
yanıt4
Erkan:

Aynen,izlemeyelim.

yanıt11
yanıt5
kerim:

aynen katılıyorum

yanıt10
yanıt4
Karakter:

Tabi Ana avrat ettigi kufurler!! Kucuk kiza asilip hakkinda duzmece iftira atmalar !! Ses kaydi cikti Kiz aklandi sercan efendinin yuzunde bir kizariklik yok !! Ar gitmis !! Her turlu kendini bi yerlerde gormeler . O varya yankis adyaa gitmis!! ...... adasina gitseydi basindan beri super performans seegilerdi sakatim diye yapmazdi sercani efendi . Ersinde o ve mert yzuundene sakatlandi

yanıt0
yanıt0
12345:

5 defa dokunulmazlık alsan ne olacak yasin kadar sevilmiyorsun. çünkü küfürler ediyorsun, kız seni reddetti diye düşman oldun, iticisin, komik olduğunu sanıp espri yapıcam diye başka hareketler ediyorsun kısacası bildiğin ''''antipatik''''sin. iyiki elendin :)

10
28
yanıtYanıtla
ali:

12345 senin gibi körler eğitimsiz insan yığını kalitesizler sms te çok olsanız ne olur. . adalet duygunuz hakkı teslim duygunuz olmadıkça. . bu arada sercan ı da desteklemedim ama hakkını savunuyorum. .

yanıt3
yanıt1
MEMET33:

ARKADAŞ, BURDA BİZ KİŞİLERİN(YARIŞMACILARIN) SEMPATİKLİKLERİNİ YADA ANTİPATİKLİKLERİNİ KONUŞMIYORUZ, BU BİR YARIŞ VE BAŞARILI OLAN KAZANIYOR AMA SAHADA VE SONRA SMS İLE LANGIRT KÖY SANDIĞINA. . . . FUTBOLDA GOL ATAN KAZANIYOR DİYORMUSUN MESELA YAV BU VEDAT MURİG ÇİRKİN GOL SAYILMAMALI. . . . OLURMU? OLMAZ TABİİ. . .

yanıt2
yanıt0
eleştirmen:

7 dokunulmazlığı 6''sını alan adam eleniyor. Böyle saçma bir adalet sistemi olamaz. En azından bu aşamada eleme sistemi oyunla olmalıydı. Milletin attığı smse bakarak en güçlü yarışmacıyı gönderdiniz. Survivor finali bana göre dün akşam yapılmıştır, daha da izlemem.

31
7
yanıtYanıtla
DUMAN:

Sercan Elendiyse o program daha seyredilmez. . O programın en efendi ve dürüst insanı sercandı.

20
17
yanıtYanıtla
HAKAN TOPAL:

ANLAMIYORUM ADAM EN ÇOK DOKUNULMAZLIK KAZANAN KİŞİ EN FORMDA KİŞİ ADAM SURVIVOR TARİHİNİN EN İYİSİ NASIL ELENİR YA

34
3
yanıtYanıtla
Abuzittin:

İşe bak adam 6 dokunulmazlığın 5''ini almış ama eleniyor ne saçma. Performans falan hikaye, magazinvivor yapsın programın ismini artık acun.

30
6
yanıtYanıtla
HAKİM:

ALLAHIM GÜNAH YAZMA NE İTİCİ TİP BU SERCAN KAMBUR VE KEL DEDİKODUCU.

4
32
yanıtYanıtla
savcı:

acaba senin tipin nasıl? çoluğun çocuğun kambur olur da görürsün milletin dış görünüşüyle dalga geçmeyi

yanıt18
yanıt1
MEMET33:

ATLAMA, ZIPLAMA, VOLEYBOL, FUTBOL, AYAK TENİSİ, DEVİRME, VURMA, KOŞMA, YÜZME. . . . TAMAMININ YÜZDE 80 İNE YAKININDA BAŞARILI OLAN BİRİSİ SMS İLE ELENİYOR, NERDE ADALET BUNDA PEKİ. BENCE; OYUNLARDAKİ BAŞARI ORANI GELEN SMS LERLE ÇARPILIP ÖYLE DEĞERLENDİRİLMELİDİR. MESELA SERCAN SMS X 2 İSE, ELİF 1, 90, BARIŞ 1, 30. YASİN 1 GİBİ. . . . . BAKIN O ZAMAN NELER OLACAK. KONUŞAN DEĞİL YAPAN KAZANACAK. ORDA YASİN VARKEN SERCANIN GİTMESİ BENİM İÇİN BU YARIŞIN FİNALİYDİ. . . . . . DAHADA DAVOSA GELMEM.

31
2
yanıtYanıtla
Yavuz25:

Aynen öyle çok adaletsizlik oluyor hiç olmasa oylama yine haftada bir olsa adam nasıl olsa SMS de fazla oyları var kanaatinde hiç umursamıyor böyle adaletsizlik olmaz

yanıt13
yanıt0
YAPMA YAV!!!:

Helal sana memet abi, bu yazıyı inşallah acun okur ve uyar. Çok doğru ve hakiki bir saptama.

yanıt4
yanıt2
Eylül güney:

Acun medya sınıfta kaldı ....

30
3
yanıtYanıtla
ttman:

İYİ ELELNDİ SEVİNDİM ADAMIN YÜZÜNÜ GÖRMEYE KATLANAMIYORDUK BARIŞ WİNER KİMSE KENDİNİ YORMASIN

11
22
yanıtYanıtla
ÇINAR:

Barış sen zaten hiç kimseye , hiç bir şey yapmadın. . . diğer kalan tüm yarışmacılar senin üzerine oynayıp durdu. . . Fesatlar sürüsü. . . Çocuğa yok yere cehennem günleri yaşattınız. . . Herker Barışa Saldırıyor, ama neden saldırdığınızı bilmiyordunuz. . . . BİZ görüyorduk. . . . hiç bir şey yoktu, , , kıskançlığınız yüzünden iftiralarınız ve hakaretleriniz hiç bitmedi. . . . Özellikle ünlüler grubunun tamamı ve evrim-yasin , , , , , , hiçbirinizi zerre sevmedik, , , sevmeyeceğiz. . . . Umarım bir daha hiçbirinizi görmeyiz. .

14
18
yanıtYanıtla
Sms yarismasi:

Iyi tiyatroculuk uymuyor.gelmeden tüm oyuncular gibi satın alınma fan sayfaları ve sms ooo oynamadan yan gel yat.sizin gibilerde bol abartma senaryolara inandıktan sonra düşünüp altıma sıfır olunca da herkesten daha az sessiz tepkisiz insanlara saldırıyor iftirasi ararsınız.. neresinden izliyip madalyonun tersini göremeyecek kadar kör kitlesiniz.. belliki satın alınmış fan kitlesi bireydiniz.

yanıt2
yanıt1
HAYDEEE:

SERCAN GİTTİ YARIŞMA BİTTİ. ADAM AYLARDIR BEN TEKİM SİZ HEPİNİZ OLARAK YARIŞTI. SAÇMA SAPAN OY ÇOKLUĞUNDAN ELENDİ.

26
5
yanıtYanıtla
Irfan:

Sercan foforim deyildi ama elenmesi haksizlik sayiyorum hic bir basari gostermeyen baris orda kalinca zoruma giti sampiyon cemal can olur

27
4
yanıtYanıtla
fofori:

ooh nenni fofori fofori kimun yari

yanıt5
yanıt1
Berrin ekber:

Şımarık iki yüzlü nisa gitti gitmesi gerekiyordu ,kazikmi kakacakrt oraya, . Sanki adam nisayi öldürmüş gibi muamele gördü , akılsız ergenler cezasını kesti akillarinca, peki buna kim izin verdi , saçma kurallar koyup kafasına göre kırk kere değiştiren acun medya,. Bu kadar saçmalık olmaz , Survivor gibi bir yarışmada yan yatarak SMS alanlar kazanacak. Gözümde hiçbir inandiriciligin kalmadı acun medya . Adaletli bu r yarışma değil kesinlikle birinci baştan belli, ona göre senaryo yazılıyor. Bizde aptal yerine koyuyor.

29
2
yanıtYanıtla
Serkan çakmak:

Kim yan yatmış bu ne saçma bir yorum onlarda bu zamana kadar sercanı sürekli yenerek buraya geldiler bu sıralar onları yenmesi bizi bağlamaz bize ne biz baştan beri olan performanslara bakarız Sercan beyin keyfi gelince olana değil üstelik kendi kendine gelin güvey olmuş kız zaten ses kaydında istemiyorum demiş bu neyin kafası

yanıt4
yanıt3
s.ö:

ne alaka durdun durdun da niye şimdi söylüyorsun ada da kaç günlerdir yalnızdınız şimdi niye söyledin yine bi mağdurluk peşindesin barış şampiyon olursan haketmeden olan ilk survivor olacaksın ergenlerin oyuyla. . .

29
2
yanıtYanıtla
Ertuğrul:

Demekki yarışmanın formatı iyi olanı değil popüler olanı ve turbinlere oynayanları destekliyor. Yine bir Türkiye gerçeği.

29
1
yanıtYanıtla
nilüfer:

Sercan çoktan gitmeliydi itici ortalık karıştırıcı oraya yarışmaya gittin aşk bulmaya değil nisa senin grubunda bile değil belki arkadaşı var ama senin için önemli değil Çünki sana kimse hayır diyemez kendini Nerede görüyorsun kendi kendine gelin güvey oldun kinlendin hıslandın sen sporcu seni eleyen sporcu değil neymiş sırf oyun almak yetmiyor

7
23
yanıtYanıtla
öpsün seni sercan:

üzüldünmü

yanıt5
yanıt1
KRAL:

BENCE HİÇ ADİL BİR ELEME OLMADI 6 DOKUNULMAZLIĞIN 5İNİ ALMIŞSIN AMA KARŞILIĞI ELENMEK. BENCE ACUN BU PERFORMANS İÇİN BAŞKA BİR FORMUL GELİŞTİRMELİ. SMS LE BİRİNCİLİK OLMAZ

28
2
yanıtYanıtla
BOZ:

Bence çok haklısın . Sercanı sevmiyorum evet ama bu adil olmadı . Herkes bireysel yarışıp kendileri karar vermeliydi kimin eleneceğine . 5 kez dokunulmazlık alan bir kişinin emeği bu olmamalıydı .

yanıt15
yanıt1
Surviver:

Sercan Yasini harciycakti aklinca yasinin kalbi temiz oldugu icin isi rast gidio

yanıt3
yanıt2
yorumcu:

acun sercanı elemek için bu formulü getirdi,

yanıt0
yanıt0
Durust:

Yat,uyu,insanlarla kavga et,ajitasyon yap ve başarı bu yarışma için hiç önemli değil.Adam destan yazdı 6 dokunuzmalik ama sms yok. Kanal 8 bizler için bitmiştir.

23
6
yanıtYanıtla
Mxkskxksdkdlk:

9 yaş küçük kızı sev, sonra kızın hayatını etkile,iftira at başarı hiç önemli değil. Diyorsunuz, fakat 6 dokunulmazlık aldı diyorsunuz hani önemli değidi başarı? Sercanın küfürlerini duyduk efendi mi oldu? Barış niye yatıyordu çünkü sakattı şimdi yatıyor mu acaba şampiyon barış olucak hiç şüphem yok

yanıt2
yanıt4
w:

evet ancak acunun sayesinde barış şampiyon olabilir ama benim gözümde hiçbir değeri yok.

yanıt0
yanıt1
Coskun:

Acun bey cok ayip ettin butun yarismalari kazanan 3 aydir yarismayan baris duriyo sercan gittisenin adetlerin bunumu bundan sonra sorvavir bitmiştir kanal 8 mahalle için bitmiştir herkesle kavgacı yasin robot barış orda sercan yok

23
6
yanıtYanıtla
Karakter:

Yanlis dedin!! Asil 3-4 aydir yarismayan sercandi!! Yatti mertle Ikisi onlarin yzuunden ersin sakatkandi!! Parviz super performansla elendi . Sercan sahalrda biletoktu . Her sey son bir aya bagli ise o saman survivor bir ay olsun. Karakter yok th Adams’s yahu bildigin subyanci

yanıt0
yanıt0
Cabo:

BENİM İÇİNDE BUNDAN SONRA SURVİVOR BİTMİŞTİR ADAM GİBİ ADAM SERCAN DİYER 4 YARISMACIDA TENEKE AYIPTIR AYIP KINA YAKA BİLİRSİNİZ ZATEN BARIŞ DENİLEN TENEKE ESEMES BİRİNCİSİ YAZIK ÇOK YAZIK

22
7
yanıtYanıtla
TÜRK DİZİKOLİK:

Barış''ın yarışmasına gerek yok şekerim. Yeter ki saçları bozulmasın. sms ne güne duruyor. Onu birinci yaparız.

25
4
yanıtYanıtla
Fatma sözen:

Sercanın gitmesi çok yanlış oldu barış yasin dururken Sercan gitti şaşırtıcı ve haketmedi sercan

19
10
yanıtYanıtla
Karakter:

Ohhh cokda iyi oldu . Hala cektik halay!! Avengers yendi!!!!

yanıt0
yanıt0
Niyazi Çakır:

Acun Ilıcalı yazık Sercan gibi bir yarışmacı gelmedi helal olsun ona evlenmeyi hak etmedi Biray önce yapılan SMS olurmu her hafta oylama olmalı verdiği emekleri boşa gitti hiç bir oyun alamayanlar orada kaldı utansınlar hepsini ipe dizdi ama maalesef hak etmeyen biri şampiyon olacak lütfen bu SMS sistemini düzenleyip hak yemeyin ben bu halkıda anlamıyorum Sercanın hakkını yediler bunun hesabını Allah sorar lütfen yetkililer bu sistemi değiştirin

28
1
yanıtYanıtla
Gaby Kazan:

Aynen öyle,şamiyonluk SMS alanlara ve beş para etmezlere kaldı !

yanıt11
yanıt0
xXx:

ya arkadaşlar bazıları inanılmaz boş yorum yapıyor. sercan ın performans yaptığı tarihlerde sms oylaması kapalı idi. eğer adam burayı atlatabilseydi insanlar başarısından ötürü oy verecekti kesin ama öncesinde performans yok, karakter yok, dedikodu, küfür var. . . . e kim oy verecek, elenecek tabii gayet normal.

13
16
yanıtYanıtla
boş:

böyle boş bi yorum görmedim

yanıt3
yanıt2
saçma:

o kadar süre aç kal da o psikolojiyle sen yapma bakim orda yapılanları. anca oturduğun yerden konuş

yanıt6
yanıt1
kadir:

barış ne yaptı da devamlı birinci oluyor. . . atakan ogeday adem gibi parkurda ezip geçti mi? hilmi cem gibi süratli görsel akrobatik şovlar mı sundu? orada en az dedikodu yapan kavgası olan sercan dı sen hangi survivor ı izledin. . senin gibiler adalet ve hakkaniyet kavramlarını bilmeyen zihniyet ezilmeye mahkumdur. .

yanıt6
yanıt1
YADİGAR DUYAR.:

Yazıkoldu Sercan oradagidecek adamlar durur Ken en hızlı yarışmacı elenniyor beceriksiz yarışmacılar orada beni bu yarışmalardan soğudum

24
4
yanıtYanıtla
meto amsterdam:

Sercan gitmeyi hak etti çünkü bir tane kızla uğraşması, Sercan nın ne kadar kinci intikamcı biri olduğunu ortaya koymuştu, gittiğine sevindik Nisa teklifini kabul etseydi şuan Elifin yerinde olur,

7
21
yanıtYanıtla
Kaan:

Bu yarışma performans yarışması SMS çok saçma Survivor da 1. olmanın kuralı iyi geçin arkadaşlarınla insanlara iyi biri olduğunu göster hepsi bu kadar izleyiciler buna bakıyor asla performansa bakmıyor

25
3
yanıtYanıtla
Cemile yazici:

Aynen çok haklisin

yanıt1
yanıt1
Mxkskxksdkdlk:

Türkiye tarafından istenmeyen biri kalmasın diye

yanıt0
yanıt0
Gökhan:

Ne diyelim eğitim şart

yanıt0
yanıt0
Eda:

Gercekten yarışan hakeden mücadele eden kazanmıyor. Yarışma programı değil sakinlik efendilik bişeye bulaşmayan insanların kazandığı yarışma oldu malesef bunuda halk yaptı emeğe bakın biraz

25
3
yanıtYanıtla
baba:

aslanı kediye bogdurdunuz.

27
1
yanıtYanıtla
mahmut:

Tam da cuk diye oturdu.

yanıt10
yanıt0
söğüt dalı:

aslanlar boğulmaz o bizim gönlümüzü kazandı. rakipleri kaybetti

yanıt0
yanıt0
adil:

acun burada adaleti sağlayamadı. her dokunulmazlıktan sonra sms olsaydı, sercan şampiyondu. bu kadar başarılı birinin haksızca elenmesi, bizlere artık tv8 izleme imkanı bırakmadı.

23
4
yanıtYanıtla
ADİLE:

Ne saçma sapan yazıyorsun. . . Sercan zaten oy alamıyordu kii. . Adamda küfür hakaret iftira hepsi vardı. . . Acun bey onu uyarmasaydı kesin diskalifiye olurdu, kapadı çenesini de kurtardı sercanı. . . . yoksa sercan zaten bitmişti. . . Hele nisa olayında hep dibe vurmuştu, acun bey çok savundu

yanıt1
yanıt1
yorumsuz:

yasin herkesle kavga kadına hakaret küfür herkesten para koparmaya çalışan dilenci. barış onun bunun hakkını ye hiçbir işe el atma arkadaşları tarafından hırsız ilan edil yasine yumruk küfür evrime matara fırlat berkan tuhaf tuhaf titreme motivasyon hareketleri sercan tüm rakiplerini parkurda ez beş kişinin kumpasına maruz kal elen bu nasıl iş

20
7
yanıtYanıtla
Erkan:

yasin kesin gitmeliydi

yanıt7
yanıt3
Fatma gungor:

Sercan asla gitmeyi hak etmedi performası en iyi olan giderse saçmalık degilmi bir kere dokunmazdık alamayan berkan_yasin varken sercanın gitmesi hayret verici o zaman oyun kazanmanın da bir anlamı yok şirinlik yaparak mı sorvaror olunuyor birinci gelinecek çok saçma buluyorum sorvaror daha da seyretmeyecem

24
3
yanıtYanıtla
Süleyman baydemir:

Tamam

yanıt2
yanıt1
Gaby Kazan:

Barış SMS şampiyonu olup da,parkurun yüz karası,o dev boyunu boşuna sallıyor oralarda,Sercan gibi bir yarışmacı ellendiyse,o zaman adalet diye bir şey yok,finale bir kaç gün kala,Survivor çoğu insan bitmiştir.Şampiyonluk beş para etmezlere kaldı, !

24
3
yanıtYanıtla
Ali kara:

Boş konuşma gaby bence hepsi iyi

yanıt1
yanıt9
bu nasıl işşş:

orda savaşan kazanan gerçek survivor olanlar eleniyor ağlayanlar zırlayanlar kalıyor.çocuk avutmak için mi düzenleniyor bu yarışma???BUNDAN SONRA İZLEMİYORUM SENİ SURVİVOR.ADINI DEĞİŞTİR AĞLAMA ADASI YAP EN ÇOK AĞLAYAN BİRİNCİ OLSUN!!!!!

22
5
yanıtYanıtla
Ayse Aydogan:

Başarılı ve performanslı olan kaybetti.Survoir adil bir yarışma değil.Sercan elenmey î hakketme di.

23
4
yanıtYanıtla
umut:

bir yarışmada ancak bu kadar adaletsizlik haksızlık olur yazık yazık survivor bitmiştir. . . .

24
3
yanıtYanıtla
MURAT:

HAKEDEN GİDİYORSA SÖRVAYVIR BİTMİŞTİR

25
1
yanıtYanıtla
ADALET BU KADAR:

SEN 6 DOKUNULMAZLIĞIN 5 İNİ AL TARİHİ REKOR YAP. AMA ELEN HALKA BIRAKMAYACAKSIN BU İŞLERİ PERFORMANSI DÜŞÜK OLAN ELENECEK. HALKA OYLAMA YAPTIRIRSAN EN İYİYİ GÖNDERİR.

24
2
yanıtYanıtla
FATİH:

BUİ, İŞİ HALK YAPMIYOR PARALI ASKERLER YAPIYOR . O YÜZDEN YATAN BARIŞ ŞAMPİYON OLURSA ŞAŞIRMAYIN. VEYA AGLAK CEMAL YADA KAVGACI YASİN

yanıt14
yanıt1
KERİMCAN DURMAZ:

Cemal Can''ımmmm. . . . Hadi ayol. . . . . Bitir şu işi artık. . .

9
17
yanıtYanıtla
Ali başaran:

Her şeyden önce karekter oda sercanda yoktu gencecik bir çocuga iftira attı ve yalan söyledi bir arkadaşına iyki dogdun demek bir şeyler yaşamak anlamınamı gelir sizce nisa o adinin yüzünden elendi

12
14
yanıtYanıtla
Banu ihsan:

Ne karaktersiz ligini gördünüz tutturdular bir karakter , Nisa cokmu jarakterli en yakın dostu cemal can in bile arkasından konuştu hep.

yanıt13
yanıt3
Eylül güney:

Nisa önce yüz vermiş sonra kibirdi adamı yalancı çıkarmaya çalıştı ,iki yüzlü şımarık ahgak ergen , iyiki gittide çirkin yüzünü ve sesini izlemiyoruz artık .görmeye tahammül edemiyordum dudak bükerek cirkinlestirdfigi yüzünü. Sercan onda ne buldu bilmem . Tek yanlış kararı bu oldu sercanin. Buda içinin güzelliginden geliyor .nisaya aldandı o da herkes gibi

yanıt11
yanıt3
Sadik:

Yazik yaa bole yarisma olmaz bole adalet olmaz yazik adam canini disine takti bee demekki bu bi yarisma degil bosuna izlemeye gerek yok sms pragrami oh yenil yenil hic yaris kazanma sms at kazan acun ilicali bu ise el atmali bu bole yurumez izlemenin bi mantigi yok hevesim kacti yarismanin bi anlmai yokmus bunu bikez daha ogrenmis olduk

24
2
yanıtYanıtla
YILDIRIM SALİH GÖKÇE:

kesinlikle haklısın.dokunulmazlık kazanana sms olarak %10 ilave edilmeli.yada dokunulmaz kalmalı.

yanıt11
yanıt2
Tarafsız:

Sercan başarılı bir yarışmacı olabilir. Başarıyla beraber efendilik de lazım.. Survivör İn ilk başlarında biplenen küfürlerini unuttunuz galiba.. Son zamanlarda efendilik yaptı bu da ona yetmedi... Herkes hırslı herkes öfkeli oldu kavga etti ama sercan ve mert gibi kimsede onlar kadar biplenmedi

13
13
yanıtYanıtla
Ridvan:

Butun yarismalarda bu kadar basarili olan ust uste dokunulmazliklari kazanan en hizli yarismacinin kaybetmesi benim icinde bu yarismanin finaliydi. Buyuk haksizlik; emek hirs ve gayret kaybetti fitne, fesat ve dümen kazandı.

25
1
yanıtYanıtla
zambak:

ridvan yorumuna yüzde yüz katılıyorum.

yanıt11
yanıt1
tuna:

rıdvan aynen katılıyorum

yanıt8
yanıt1
1 2 3 4
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title