Haberler

Barış Pınarı Harekatı'na mektupla moral verdi

Trabzon'da Bahçecik İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri, Barış Pınarı Harekatı'nda görev yapan güvenlik güçlerine mektup yazdı.

Trabzon'da Bahçecik İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri, Barış Pınarı Harekatı'nda görev yapan güvenlik güçlerine mektup yazdı.

Ortaokul öğrencileri tarafından Türkiye'nin güney sınırında oluşturulmaya çalışılan terör koridorunu yok etmek, bölgeye barış ve huzuru getirmek amacıyla başlatılan Barış Pınarı Harekatı'na destek amacıyla etkinlik düzenlendi.

Okulun 130 öğrencisinin yazdığı 90 mektup, Suriye sınırında görev yapan askerlere iletilmek üzere Cumhurbaşkanlığına gönderildi.

Okul Müdürü Murat Bozlar, öğrencilerin Türk ordusunun Suriye sınırında verdiği mücadeleden etkilendiklerini belirtti.

Bozlar, öğrencilerin duygularını dile getirmek amacıyla mektup yazdıklarını ifade ederek, "Güvenlik güçlerimizin yaptığı mücadeleye çocuklarımızda destek vermek istedi. Bu kapsamda mektupları Suriye sınırındaki askerlerimize göndermek istediler. Allah, askerlerimizin yardımcısı olsun." dedi.

Mektup yazan öğrencilerden Nisanur Köksal da asker ağabeyleri için mektup yazdıklarını kaydederek, "Onlar için daima dua ediyoruz. Asla yalnız değilsiniz. Kahramanca savaşan asker ağabeylerimize Trabzon'dan kucak dolusu sevgi ve selamlar gönderiyoruz." diye konuştu.

Öğrenciler, daha sonra asker selamı verdi.

Kaynak: AA / Güncel

Barış Pınarı Harekatı Bahçecik Trabzon Suriye Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Kabine Toplantısı ne zaman, saat kaçta? Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı tarihi belli oldu mu? Çorlu tren kazası duruşmasında karar belli oldu mu? Tren kazası davasında son durum nedir? 2024-KPSS Lisans Öğretmenlik Alan Bilgisi Testi (ÖABT) ne zaman? #128204 Başvurular başladı mı? Dilan Polat ve Banu Parlak davası ne oldu? Dilan Polat ile Banu Parlak duruşmasında karar belli oldu mu? Öğrencisine taciz iddiasıyla tutuklanan öğretmen kim? Olay ne, nerede oldu? Dilan Polat çıkıyor mu? Dilan Polat, Banu Parlak duruşmasında ağladı mı? Nilda Polat'a dokunmak istedi, eşinin elini tuttu... 22 Nisan hangi burç? 22 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 22 Nisan tarihi hangi burç olur? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Ahmet Can kimdir? Ahmet Can Altıntaş kaç yaşında, nereli? Ahmet Can puan aldı? Çorlu tren kazasında kaç kişi öldü? Çorlu tren kazası ne zaman, kaç yılında oldu? Ehliyet alımında yeni bir karar! Kimler ehliyet alamayacak? Ehliyet alabilmenin şartları neler? 1 Mayıs resmi tatil mi? 1 Mayıs Çarşamba günü tam gün mü, yarım gün mü tatil olacak 2024? ADET GECİKMESİ NEDEN OLUR? Adet gecikmesinin en yaygın sebebi ne? Çorlu tren kazası duruşması ne zaman? Çorlu tren kazası davası ne oldu? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Bilge Can kimdir? Bilge Can kaç yaşında, nereli? Bilge kaç puan aldı? Demet Akalın ve kiracı olayı ne? DEMET AKALIN kiracısı ile kriz mi yaşadı? Demet Akalın, evini ne kadara kiraladı, olay ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title