Haberler

Barış Manço Ölümünün 20'inci Yılında Mezarı Başında Anıldı

Barış Manço ölümünün 20'inci yılında mezarı başında anıldı Yüzlerce seveni mezarlığa akın etti Manço'nun ailesi de anmaya katıldı Barış Manço vefatının 20'inci yılında sevenleri tarafından anıldıİSTANBUL - Türkiye'de Anadolu Rock kültürünün kurucularından olan Barış Manço sevenleri...

Barış Manço ölümünün 20'inci yılında mezarı başında anıldı

Yüzlerce seveni mezarlığa akın etti

Manço'nun ailesi de anmaya katıldı

Barış Manço vefatının 20'inci yılında sevenleri tarafından anıldı

İSTANBUL - Türkiye'de Anadolu Rock kültürünün kurucularından olan Barış Manço sevenleri tarafından mezarı başında anıldı. Kanlıca'ya vapurlarla gelen sanatçının sevenleri adeta mezarlığa akın ederken,Barış Manço'nun ailesi de anmaya katıldı.

Türkiye'de Anadolu Rock müzik kültürünün kurucularından olan şarkıcı, besteci, söz yazarı, TV programı yapımcısı ve sunucusu, köşe yazarı ile Devlet Sanatçısı ve Kültür Elçisi olan unutulmaz sanatçı Barış Manço ölümünün 20'inci yılında mezarı başında anıldı. Kadıköy Beşiktaş ve Beşiktaş iskelelerine gelen Barış Manço hayranları buradan vapurlara binerek Kanlıca'ya hareket etti. Manço'nun Kanlıca Mezarlığı'nda bulunan kabrine gelen yüzlerce seveni, 1999'da hayatını kaybeden usta sanatçının kabrine çiçek bırakarak andı. Manço için mezarı başında Kuran-ı Kerim tilaveti verildi ve dua okundu. Barış Manço'nun eşi Lale Manço ile çocukları Doğukan Manço ve Batıkan Manço da vefatının 20'inci yılında Barış Manço'yu yalnız bırakmadı. Duanın ardından kalabalık grup vapurlara geri dönmek üzere Kanlıca'dan ayrıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Genel

Barış Manço Türkiye Genel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title