Haberler

Barış Elçileri Eğlenceye Doydu

Güncelleme:

Esenler Belediyesi'nin düzenlediği 6. Uluslararası Barış Ekmeği Festivali'ne katılan dünya çocukları, Türkiye'nin dünya standartlarındaki ilk tema parkı Vialand'de gönüllerince eğlendiler.

Çanakkale Zaferi'nin 100. yılında "Çanakkale Şehitleri'nin Torunlarıyla Barış Ekmeği'ni Esenler'de Pişiriyoruz" sloganıyla düzenlenen 6. Uluslararası Barış Ekmeği Festivali için Esenler'e gelen çocuklar, unutamayacakları bir gün daha yaşadılar. Festivalin 7. gününde 12 ülkeden gelen 120 çocuk, Türkiye'nin dünya standart ve ölçeğindeki ilk tema parkı Vialand'de gönüllerince eğlendiler.

EĞLENCE VE HEYECAN BİR ARADA

Çocuklar, Maceraperest, King Kong, Adalet Kulesi, Çılgın Nehir, Viking, Zindan, Safari Tüneli gibi ünitelerle heyecanı ve eğlenceyi bir arada yaşadılar. Yaklaşık 4 saat boyunca Vialand'deki tüm üniteleri kullanan çocuklar, öğretmenleriyle birlikte eğlenceye doydular.

GÖNÜL KARDEŞLİĞİNE DÖNÜŞTÜRELİM

Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, 8 gün boyunca İstanbul ve Türkiye'de onlarca etkinliğe katılarak, unutamayacakları anılarla ülkelerine dönecek dünya çocuklarını hediyelerle uğurladı. Göksu, barış elçisi çocukları Esenler Belediyesi'nde kabul etti. Burada misafir çocuklara hediyeler veren Göksu, "İnşallah biz de sizleri ülkelerinizde ziyaret eder, hem orada hem burada dedelerimizin kan kardeşliğini gönül kardeşliğine dönüştürürüz. Barış Ekmeği Festivalimize katıldığınız için hepinize teşekkür ediyorum. Ailelerinize selamlarımızı iletin" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Çanakkale Zaferi Türkiye Esenler Göksu Güncel Haberler

title