Haberler

Barış Bra kimdir? Barış Bra nereli? Barış Bra'nın boyu kaç?

Güncelleme:

YouTube Türkiye'de mobil oyun içerikleri üreten Barış Bra kimdir? Barış Bra nereli? Barış Bra'nın boyu kaç? Barış Bra kaç kilo? Detaylar haberimizde…

YouTube'da Clash Royale, PUBG Mobile, Brawl Stars ve Clash of Clans tarzı mobil oyun videoları üreten Barış Bra hakkında merak edilenleri sizler için topladık. Barış Bra Kimdir? Barış Bra nereli? Barış Bra'nın boyu kaç? İşte detaylar.

BARIŞ BRA KİMDİR?

21 Temmuz 1993 yılında Almanya'da dünyaya gelen Barış Bra, 6 yaşına kadar Almanya'da ailesiyle beraber yaşadı. Eğitim hayatı için ailesiyle Türkiye'ye dönen Barış Bra, memleketi Mersin'e taşınarak okul hayatına Mersin'de başladı.

Atatürk İlköğretim Okulu'nu bitirdikten sonra liseyi Mersin Lisesi'nde devam etti. Üniversite hayatına Kıbrıs'ta yüzde 50 bursla vakıf üniversitesi olan Doğu Akdeniz Üniversitesi'nde Mimarlık bölümüyle devam etti. Kısa bir süre sonra Doğu Akdeniz Üniversitesi'ne ara veren Barış Bra, ikinci üniversiteyi Türkiye'de kazanınca Mimarlık bölümüne devam etti.

Barış Bra 1.73 boyunca 94 Kg ve Yengeç burcu. Barış Bra, 2021 itibariyle ise 28 yaşında.

Discord sunucumuza katılmak için tıklayınız

YouTube kariyerine 17 Mart 2016'da başlayan Barış Bra, YouTube kanalında; Clash of Clans, Clash Royale, PUBG Mobile, Brawl Stars oyunlarıyla video çekerek yükseldi. Barış Bra 27 Temmuz 2020 yılında şu anki eşi Habibe ile evlendi. 23 Mart 2021 tarihinde ise kızı Bihter Bra dünyaya geldi.

Barış Bra kimdir? Barış Bra nereli? Barış Bra'nın boyu kaç?

BARIŞ BRA'NIN KAÇ ABONESİ VAR?

Kasım 2021 itibariyle Barış Bra'nın YouTube'da 2,46 milyon, Instagram'da 468 bin, Twitter'da ise 7 bin takipçisi bulunmaktadır.

Barış Bra kimdir? Barış Bra nereli? Barış Bra'nın boyu kaç?

Yakupcan Aydemir
Haberler.com - Gamegar

Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title