Haberler

Barış Atay'ın Eşi Beste, Ahmet Hakan'a Saydırdı: Hadi Beni de Şikayet Et

Güncelleme:

Eşi Barış Atay'ın gözaltına alınmasını Ahmet Hakan'ın "Bu adama haddini bildiriniz" yazısına bağlayan Beste Sultan Kasapoğulları, Hakan'a "Hadi beni de şikayet et" çağrısında bulundu.

Oyuncu Barış Atay Soma'da yaşamını yitiren madenci yakınlarına tekme atan Yusuf Yerkel'in özür mesajı üzerine attığı twitle Ahmet Hakan'ın dünkü yazısına konu olmuştu.

"LÜTFEN BU ADAMA HADDİNİ BİLDİRİN"

Ahmet Hakan'ın Hürriyet gazetesinde kaleme aldığı "Lütfen bu adama haddini bildiriniz" başlıklı yazısını takiben Barış Atay bu sabah gözaltına alındı.

EŞİ ÇOK KIZDI: HADİ BENİ DE ŞİKAYET ET

Durum böyle olunca bütün gözler Ahmet Hakan'a çevrildi. Sosyal medya hesabından eşi Barış Atay'ın gözaltına alınması üzerine bir açıklama yapan eşi Beste Sultan Kasapoğulları, Ahmet Hakan'a "Hadi beni de şikayet et" çağrısında bulundu.

Barış Atay'ın Eşi Beste, Ahmet Hakan'a Saydırdı: Hadi Beni de Şikayet Et

"SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM"

Beste Sultan Kasapoğulları, açıklamasının devamında şu ifadeleri kullandı: "Ben, 'bu adam'ın karısı, çocuğunun annesi; kocam için kaleme aldığınız içi boş kelimeler yığınını hiçe sayarak; susarak beslediğiniz, hedef göstererek sebep olduğunuz her zulmün ifadesini adalet önünde vereceğiniz günü, sabırsızlıkla bekliyorum! @ahmethc"

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Ahmet Hakan Coşkun Hürriyet Soma Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (59)

Adınızı Yazın:

akp iktidar olduğu sürece hiç birşey anlatamazsın bu koyun sürüsüne medya yargı iç dış bütün unsurlar tek adam rejiminde. adamın mektubunu bile ayakta okuyup alkışlıyorlar fetoyu bunlar büyüttü besledi kendileride fetocu iktidardan bi düşseler ertesi gün bakanlardan tut belediyelere kadar toz olurlar hepsi ahmaklar az gözlerini açsalar refaha ulacaşak ülke

33
45
yanıtYanıtla
asdad:

ağlaaa kudur

yanıt13
yanıt13
CCC06CCC:

BİZ ÇOK GÖRDÜN BATILILARIN ÖNÜNDE BÜKLÜM BÜKLÜM OLANLARI DİK DURDUĞU İÇİNMİ SEVNİYORSUNUZ EĞİLMEYEN TEK LİDER

yanıt5
yanıt0
0202:

BARİŞ ATAY KIMDIR BUNI NIYE ADAMDAN SAYARLAR ONUDA ANLAMIŞDEĞILIM

40
32
yanıtYanıtla
HAKİKAT:

Mağara kaçkını bir terörist seviciyi, DHKP-C''yi savunan bir ilkel adamı yani provokatör Barış Atay''ı savunmak için aşağılık olmak lazım.

53
17
yanıtYanıtla
BAĞIMSIZ:

SEN HAYVANLARDAN BİLE HAYVANLARA HAKARET OLUR KUSURA BAKMASINLAR DAHA AŞAĞILIK BİR YARATIK OLDUGUNUN FARKINDA MISIN

yanıt6
yanıt4
ÜLKÜCÜ KÜRT:

Darısı bütün vatan hainlerinin başına. . .

37
25
yanıtYanıtla
YALANCIIII:

SEN KÜRTSEN BEN DE JAPONUM

yanıt8
yanıt13
BERKİN PİÇİGEBERDİ:

EKMEK ALMAYA GİDİYORDU EKMEK

25
34
yanıtYanıtla
KOZANLI:

ULA KİM BUNLAR TANIYAN VARMI NE GEREKSİZ İNSANLAR TÜREDİ MEMLEKETTE

29
26
yanıtYanıtla
Tüm 59 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title