Haberler

Barguzu Caddesi'nde Son Rötuşlar Yapılıyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi Barguzu Caddesi’nde değişim dönüşüm ve yenileme çalışmalarını büyük oranda tamamladı.

Malatya Büyükşehir Belediyesi Barguzu Caddesi'nde değişim dönüşüm ve yenileme çalışmalarını büyük oranda tamamladı.

Yeşilyurt ilçesi sınırlarında bulunan 3.6 kilometre uzunluğundaki Barguzu Caddesi'ni etap etap yapan Büyükşehir Belediyesi, yolun 2 kilometrelik bölümünü geçtiğimiz yıl tamamlamıştı. Bu yıl 800 metrelik bölümü düzenlenen caddenin geriye kalan bölümleri gelecek yıl yapılacak.

800 metrelik bölümde üstyapı çalışmaları kapsamında çift taraflı yollar, kaldırımlar, araç otoparkları, bisiklet yolları ve kanal yanları düzenlemeleri tamamlandı. Ağaçlandırma, aydınlatma çalışmaları ile kavşak düzenleme çalışmaları ise tüm hızıyla sürüyor.

Bölgede son yıllarda önemli cadde ve bulvarlar açan Büyükşehir Belediyesi Barguzu Caddesi ile Çiftlik Caddesi'ni Yüzakı Bulvarı'na bağlayacak yeni hattın çalışmalarını ise sürdürüyor. Açılacak bu hat ile Fahri Kayahan Bulvarı, Mıhlıdut, Yüzakı Bulvarı, Barguzu Caddesi ve Çiftlik Caddesi üzerinden Yeşilyurt Çevre Yoluna bağlanacak. Doğu-Batı istikametindeki bu hat ile Çevre Yolunun batı girişindeki trafiğin rahatlatılması hedefleniyor.

Barguzu Caddesi sakinleri de yapılan çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getirerek Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat'a teşekkür etti. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Yeşilyurt Çiftlik Malatya Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title