Haberler

Bardakoğlu'dan Hacı Adaylarına Tavsiye

Diyanet İşleri Başkanı Ali Bardakoğlu, hacı adaylarına ''Hacca bir valizle gidin, bir valizle dönün. Önemli olan gönül valizini doldurmak, her şeyin en güzeli Türkiye'de var'' diye seslendi.

Bardakoğlu, Kocatepe Kültür Merkezi'nde, hacı adaylarına yönelik düzenlenen eğitim seminerinin açılışında yaptığı konuşmada, hac ibadetinin yol gösterici olmasını diledi.

Bu yıl hacı adaylarının eğitimine erken başladıklarını vurgulayan Bardakoğlu, hacı adayları için hazırladıkları ''Hac İlmihali ve Haccı Anlamak'' isimli kitaplarla hac CD'sinin dikkatlice okumalarını ve izlemelerini istedi.

Hacı adaylarından kafile başkanları, din görevlileri ve diğer hacı adaylarıyla iyi geçinmelerini de isteyen Bardakoğlu, ''Yola çıkmadan önce kırgın olduğunuz kişilerle barışın. Alışverişle vakit geçirmek yerine okuyup, ibadet edip, Kabe'yi seyredip, manevi havayı teneffüs ederek zamanınızı geçirin'' dedi.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title