Haberler

Barda Çalışan Eşini Öldüren Kocadan İtiraf: Bana Başka Erkeklerle Öpüştüğü Fotoğrafları Gösterdi

Güncelleme:

Konya'da 24 yaşındaki eşini vurarak öldürdüğü suçlamasıyla tutuklanan cani koca, "Başka erkeklerle öpüşürken fotoğraflarını sordum, 'İşime karışırsan bu yaptıklarımızı başka erkeklerle yaparım', deyince tüfeği çıkardım." dedi.

Konya'da eşi Hanife Babayiğit'i (24) barda çalıştığı için tüfekle vurarak öldürdüğü suçlamasıyla tutuklanan Mesut Babayiğit (35) hakkında savcılık tarafından 'eşi kasten öldürmek' suçundan ağırlaştırılmış ömür boyu hapis talebiyle hazırlanan iddianame 3'üncü Ağır Ceza Mahkemesi tarafından kabul edildi.

Olay, 31 Ekim Çarşamba günü saat 08.00 sıralarında Selçuklu ilçesinde meydana geldi. Daha önceki evliliğinden 3 çocuğu olan işsiz Mesut Babayiğit, bir süre birlikte yaşadığı ve önceki evliliğinden 1 çocuğu olan Hanife Babayiğit ile olaydan bir yıl önce evlendi. Evliliklerinde bir kız çocukları dünyaya gelen çift arasında iddiaya göre, ekonomik nedenlerle şiddetli geçimsizlik başladı. Hanife Babayiğit, çocuğuna bakabilmek için geçen yıl eylül ayında bir barda çalışmaya başladı. Ancak Mesut Babayiğit, burada çalışmasını istemediği eşini dövdü.

EVDEN UZAKLAŞTIRMA CEZASI ALDI

Hanife Babayiğit'in şikayeti üzerine Mesut Babayiğit'e evden uzaklaştırma kararı verildi. Uzaklaştırma süresinin dolmasının ardından çift, yeniden bir araya geldi. Olaydan bir ay önce yine eşine şiddet uygulayan Mesut Babayiğit hakkında yeniden uzaklaştırma kararı çıkarıldı. Bu kararın ardından çift, polis merkezine giderek barıştıklarına dair tutanak tutturarak bir araya geldi.

Hanife Babayiğit, olay günü saat 05.00 sıralarında iş çıkışında, çocuğunu görmek için taksiyle Mesut Babayiğit'in yanına geldi. Taksiyle bir süre dolaştıktan sonra Mesut Babayiğit, eşiyle birlikte taksiyle araziye gitti. Çift arasında yakınlaşma olduktan sonra Hanife Babayiğit, eşine, "Barda çalışmama karışmayacaksın" dedi. Mesut Babayiğit bunun üzerine eşinin yanına gelirken spor çantasının içerisine sakladığı tüfeği alıp Hanife Babayiğit'e ateş etti. Mesut Babayiğit, kanlar içerisinde kalan eşini Beyhekim Devlet Hastanesi Acil Servisi'ne bırakarak kaçtı. Burada ilk müdahalesi yapılan Hanife Babayiğit, ambulansla Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Son sözlerinde kendisini eşinin vurduğunu söyleyen Babayiğit, yapılan tüm müdahalelere karşın kurtarılamadı.

Olayla ilgili çalışma başlatan Asayiş Şubesi Cinayet Büro Amirliği ekipleri, Mesut Babayiğit'i kısa sürede yakaladı. Gözaltına alınan Babayiğit'in suç aleti tüfeği ise merkez Meram ilçesinde bulunan ailesinin evinin bahçesine sakladığı tespit edildi.

TÜFEK FARKINDA OLMADAN ATEŞ ALDI

Çıkarıldığı 2'nci Sulh Ceza Hakimliği tarafından tutuklanan Mesut Babayiğit, ifadesinde eşinin kendisine başka erkeklerle öpüşürken fotoğraflarını attığını ileri sürerek şunları anlattı:

"Eşim, sabah 05.30 sıralarında beni aradı ve çocuğu almaya geliyorum, dedi. Bir süre sonra taksiyle yanıma geldi. Ben de tüfeği spor çantasına koyup arabaya bindim. Bir süre sonra takside yalnız kaldık. Aramızda yakınlaşma oldu. Bu sırada ona, bana daha önce attığı, başka erkeklerle öpüşürken fotoğraflarını sordum. Hanife, 'İşime karışırsan bu yaptıklarımızı başka erkeklerle yaparım' dedi. Ben de sinirlenip çantadan tüfeği çıkardım. Maksadım Hanife'yi korkutmaktı. Tüfek elimde iken farkında olmadan ateş aldı. Sonra panikledim ancak eşimi hastaneye bırakıp oradan uzaklaştım."

AĞIRLAŞTIRILMIŞ MÜEBBET HAPİS İSTEMİ İLE DAVA AÇILDI

Cumhuriyet Savcılığı tarafından 'eşi kasten öldürmek' suçu nedeniyle ağırlaştırılmış ömür boyu hapis istemiyle hazırlanan iddianame Konya 3'üncü Ağır Ceza Mahkemesi'nce kabul edildi. İddianamede, olay günü sabah saatlerinde Hanife Babayiğit'in, Mesut Babayiğit'i telefonla arayarak 'çocuğu almaya geliyorum' dediği belirtildi. Mesut Babayiğit'in de eşinin bardan kalabalık geleceğini düşünerek spor çantasına tüfeği koyduğu, eşi geldikten sonra taksiyle araziye gittikleri kaydedildi. Hanife Babayiğit'in, eşine 'barda çalışmasına müsaade etmezse, alkol almasına karışırsa başka erkeklerin kendisine yaklaşmasına izin vereceğini' söylediği belirtildi. Bunun üzerine Mesut Babayiğit'in de çantadaki tüfeği alıp eşine doğrulttuğu, tüfeğin farkından olmadan ateş aldığı ve Hanife Babayiğit'i vurduğu, daha sonra eşini hastaneye bırakıp kaçtığı anlatıldı. Hanife Babayiğit'in ise ölmeden önce kendisini, eşinin vurduğunu söylediği ifade edildi. Mesut Babayiğit'in, eşinin kendisini tahrik ettiği, erkekle öpüşürken çekilmiş fotoğrafları kendisine gönderdiğini ve olaydan dolayı pişmanlık duyduğunu söylediği belirtildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Konya 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak?
500

Yorumlar (93)

KSK Lİ MESUT:

Adam sonuna kadar haklı. Neymiş kadın hakları. Kadın hakları diye diye, saçlarını kaldırdınız. NOKTA...

20
27
yanıtYanıtla
0101:

üzülme mesut senin icin hayvanlari koruma dernegine müracat ettim ilgilenecekler. . .

yanıt10
yanıt16
.......:

KADINLARDAN ÇOCUK YAPIP ONLARA BAKAMAMAKTA MI HAKLI. ADAMLIK ASALAK GİBİ YAŞAMAKLA OLMAZ. . . ÇALIŞ ÇOLUĞUNA ÇOCUĞUNA HANIMINA BAK ONLARI İNSAN GİBİ YAŞAT. . . .

yanıt8
yanıt3
SADO:

kadın resmen kendisini öldürtmeye teşvik etmiş bunun cezası müebbet olmaması gerekir bu nasıl hakim böyle adalet mi olur kadın suçlu değilde erkek mi suçlu hakim bunu görmiyor mu

24
17
yanıtYanıtla
elementus:

ya boş yapma dayı. . . herkes kendi cezasını kesmeye kalkarsa ortalık karışır. burada ikisininde suçu olduğu ortada. . . kendisini öldürmeye teşvik diye bişey mi var?? adamda kadında suçlu günahı geriye kalan 5 sabi çekecek onları düşünsen daha iyi edersin. . .

yanıt2
yanıt1
iğrençsiniz:

senin öldürme seçeneğin olduğunu kim söyledi ya? manyağa bak öldürtmeye teşvik etmişmiş, öldüremezsin kardeşim ÖL DÜ RE MEZ SİN, müslüman değil misiniz ya siz bu ne çekirdek çitler gibi adam öldürmek? siz kimsiniz ulan? boşarsın defolur gidersin kendi yoluna, sen kimsin ÖLDÜRMEK SENİN NE HADDİNE ULAN?? bi de hakim bunu görmüyor mu diyor. of inşallah soyunuz kurur ya iğrençsiniz iğrenç

yanıt0
yanıt0
Seher Yeli:

Bu kadar namusluydun madem niye barda çalışan bir kadınla evlendin??? ikincisi adam olup sen çalissaydinda karinin çalışmasına gerek kalmasaydı erkek adam karısını çocuğunu acta açıkta birakmaz hamallık yapar yine bakar

38
0
yanıtYanıtla
Seher yeli:

ANTALYALI07 doğru değil ama erkek hanımını çalismaya mecbur birakiyorsa bunun suçu kadında değil erkektedir kadınlar bu duruma hep sahipsizlikten ve yokluktan düşüyor yoksa kim ister öyle bir yerde çalışmayı

yanıt1
yanıt0
WATANDFAŞ II:

Ha bardan garı almışın ha genel evden olacak sonuç bu, suç ölende değil öldürene .

29
8
yanıtYanıtla
MANAS:

İYİ DE BARDAN ALMAMIŞ YA . SONRADAN ÇALIŞMAYA BAŞLAMIŞ NERENLE OKUYORSUN

yanıt3
yanıt6
Tüm 93 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title