Haberler

Barcelona'ya "Hırvat Messi"

Barcelona'nın Hırvatistan'ın "Messi"si olarak lanse edilen Alen Halilovic'i transfer ettiği iddia edildi.

La Liga ekiplerinden Barcelona'nın, Hırvatistan'ın "Messi"si olarak lanse edilen Dinamo Zagrebli 17 yaşındaki orta saha oyuncusu Alen Halilovic'i transfer ettiği öne sürüldü.

Hırvat basınında yer alan haberlerde, Barcelona'nın sportif direktörü Andoni Zubizaretta ve kulüp yöneticilerinin Dinamo Zagreb'le masaya oturduğu ve bu transfer karşılığında Hırvat kulübüne 10 milyon avro bonservis bedeli ödeyeceği öne sürüldü.

Söz konusu transfer bedelinin dışında Halilovic'in Katalan kulübünde göstereceği performansa bağlı olarak Dinamo Zagreb'e 5 milyon avroluk opsiyonel bir ödeme daha yapılabilecek.

Transfer haberini sosyal paylaşım sitesi Instagram hesabından onaylayan genç yetenek, Dinamo Zagreb taraftarına teşekkür ederek Barcelona'ya gideceği duyurdu.

Hırvatistan en önemli yeteneği olarak gösterilen ve şimdiden A Milli Takım formasını 3 kez sırtına geçiren 1.70 boyundaki Halilovic'in adı Bayern Münih, Manchester City, Arsenal gibi Avrupa'nın birçok önemli kulübüyle anılıyordu. - Ankara

Kaynak: AA / Spor

Dinamo Zagreb Lionel Messi Hırvatistan Spor Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title