Haberler

Barcelona'nın Yıldızı Luis Suarez: Real Madrid, Bizi Çileden Çıkarıyor

Güncelleme:

Barcelona'nın Urugaylı yıldızı Luis Suarez, Real Madrid'in Avrupa'da kupa kaldırmasının kendilerini çileden çıkardığını itiraf etti.

İspanya La Liga devi Barcelona'nın Urugaylı golcüsü Luis Suarez, İspanyol basınına yaptığı açıklamada Real Madrid'in Avrupa'da başarılı olmasının kendilerini çileden çıkarttığını söyledi.

Suarez, yaptığı açıklamada Madrid'in Avrupa'da kupa kaldırmasının kendilerini çileden çıkarttığını ancak, kendilerinin de La Liga şampiyonu olduğunu ifade ederken, "Bir çok La Liga şampiyonluğu kazandın ama Madrid, son 3 sezonda Şampiyonlar Ligi kazandı. Bu, bizi oldukça rahasız eden bir şey. Şampiyonlar Ligi'nde olan durumları bizi çıldırtıyor" itirafında bulundu.

"ŞAMPİYONLAR LİGİ ÇOK ZOR"

Şampiyonlar Liginin kazanmak için çok zor bir turnuva olduğunu dile getiren eden 31 yaşındaki golcü futbolcu, "Kazanmak için son derece zor bir turnuva ancak Barcelona'nın bunu yapması gerekiyor. Herşeyin Messi tarafından yapılmasını beklemek de doğru değil. Ne kadar yetenekli olursa olsun bize de ihtiyacı var" dedi.

"MESSİ ARTIK DAHA MOTİVE"

Messi'nin Barcelona kaptanı olmasının kendisini daha motive ettiğini ifade eden Suarez, "Messi, kazanmak için her zamankinden daha motive. Artık kaptanımız olduğu için tüm kupaları kaldırmak istiyor." değerlendirmesinde bulundu.

Yeni transferler hakkında da konuşan Barcelona'nın golcüsü, "Yeni oyuncuların kalitesi beni şaşırttı, hepsi Barca tarzında oynuyorlar, hepsi çok çalışıyor ve iyi bir şekilde yetişmişler." dedi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Real Madrid Luis Suarez Madrid Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! New York Knicks Philadelphia 76ers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 23 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 23 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 23 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir, mesleği ne? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 23 Nisan Salı? Kalkınma Yolu Projesi nedir, nereden geçiyor? Sivasspor'un penaltısı doğru mu? Hakem yorumları ne diyor? (Sivasspor - Fenerbahçe) Derin Futbol ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?????? 23 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 23 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (2)

Adınızı Yazın:

sizin tek korkunuz abiniz C. ronaldoydu

7
2
yanıtYanıtla
Dürbünlü:

Suarez iyi bir oyuncudur.Onu Trabzonspor’da oynamaya davet ediyorum.trabzonu bir görse kesinlikle orada kalır,para bile verseniz başka takıma aslaa gitmez,belki müslüman bile olur:))

3
5
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title