Haberler

Barcelona'nın Sponsoru Audi, Arda'ya Araba Hediye Etti

Barcelona'da bu sezon 1 dakika bile oynayamayan Arda Turan, sponsor Audi'nin verdiği arabalardan aldı.

Dünyaca ünlü Alman otomobil markası Audi, Barcelona'nın yıldız futbolcularına son model araçlarından hediye etti. Bir hafta önce Real Madrid'in yıldız isimlerine yeni araçlarından dağıtan Alman firma, El Clasico'nun Katalonya cephesini de es geçmedi.

MESSI İLE SUAREZ RS6 ALDI

Lionel Messi Audi'nin RS6 isimli modelini tercih ederken Luis Suarez de aynı modelin farklı bir rengini seçti. İki oyuncu hücumdaki uyumlarını araç zevklerinde de göstermiş oldu. En güçlü araç olan Audi R8 Spyder V10 5.2 FSI Quattro isimli aracı Alexis Vidal alırken Sergio Busquets Audi R8 Plus'ı tercih etti. Son zamanlarda kadroda kendine yer bulamayan Arda Turan da Audi tarafından unutulmadı.

ARDA Q7 SPORT ALDI

Milli futbolcunun tercihi Audi Q7 Sport 3.0 TDI Quattro olurken Arda haricinde 7 isim daha aynı aracın farklı renklerinden tercih etti. Geçen hafta Real Madrid için yapılan etkinlikte ise Cristiano Ronaldo, Audi RS7 Sportback 4.0 TFSI Quattro Panther Black modelini tercih etmişti.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Real Madrid Arda Turan Audi Spor Haberler

Bakmadan Geçme

24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! 24 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Merve kimdir? Merve kaç yaşında, nereli? Zuhal Topalla Yemekteyiz yarışmacısı kim? CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 24 Nisan altın fiyatları yükseldi mi? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 24 Nisan günün maçları nereden izlenir? YEMEKTEYİZ CANLI İZLE | Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Mehmet Ali Yılmaz'ın hastalığı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz kimdir? 25 Nisan Perşembe 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 25 Nisan burç yorumları nedir? Yarın okullar tatil mi? 25 Nisan okullar tatil mi, kaç gün tatil edildi? Mehmet Ali Yılmaz olayı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz ölüm sebebi ne? Mehmet Ali Yılmaz olayı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz ölüm sebebi ne?
500

Yorumlar (18)

YÜCE TÜRK EVLADI:

DÜNYANIN ADALETİ BU. ÇALIŞMADAN KAZANMAK OYNAMADAN MİLYARLAR GÖTÜRMEK.

15
1
yanıtYanıtla
Kemal Yılmaz:

sizene kardeşim adam hakkıyla almış yaptığı yardımlardan hiç söz etmiyorsunuz

8
6
yanıtYanıtla
hasan:

elin adamı alırken iyi bizden biri alınca laf atıyorsunuz yazık ya. . .

10
3
yanıtYanıtla
POMPACI:

benide alın yedek kulubesinde oturur size hizmet ederim ağam

12
0
yanıtYanıtla
1:

BEN SU DAĞITIRIM . ÇİMLERİ BİÇERİM . BENİDE ALIN ABİLER .

yanıt2
yanıt0
Lol:

Bu kadar rahatsızsanız maçlara gitmeyin, bilet almayın, hatta bu tür spor haberlerini dahi okuyup sektöre prim vermeyin. Gelip bu haberi okuyup adaleti tartışmanız komik

10
1
yanıtYanıtla
Ekrem:

Arabanın farlarıda Arda gibi sırıtıyomuymuş ??

11
0
yanıtYanıtla
İLAHİ ADALET NEREDE:

DÜNYANIN ?İ SAĞLIKSIZ KOŞULLARDA FAZLA MESAİ SAATLERİ İLE ÇALIŞIRKEN BUNLARIN BU PARALARA SAHİP OLMASI ADALETSİZLİK. BİZ 90 MODEL ARABA ALAMAYIP HADİ ALSAK VERGİSİNİ NASIL ÖDERİZ DİYE DÜŞÜNÜRKEN ARDA YATARAR JİPE BİNER DEMET PLAYBACK İLE 4DAİRE PARASINDA TEKTAŞ TAKAR

8
2
yanıtYanıtla
asssa:

ne alaka ya ne bos adamsın

yanıt4
yanıt3
BU NE KARDEŞİM:

Ayıp valla. . . . .

5
2
yanıtYanıtla
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title