Haberler

Dünya Devleri, Berke Özer'i Kadrosuna Katmak İçin Sıraya Girdi

Güncelleme:

Altınordu'nun 18 yaşındaki kalecisi Berke Özer'i kadrosuna katmak için Barcelona, Juventus ve Borussia Dortmund girişimlere başladı.

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Altınordu, Cengiz Ünder ve Çağlar Söyüncü'nün ardından bir başka yıldız daha çıkarmaya hazırlanıyor. Altınordu'nun 18 yaşındaki kalecisi Berke Özer, Avrupa devlerinin radarına girdi.

Fransız basınının haberine göre Barcelona, Juventus, Borussia Dortmund, Chelsea ve PSV Eindhoven, Berke Özer'i transfer etme yarışına girdi.

TRANSFER DÖNEMİNDE İMZAYI ATACAK!

18 yaşındaki kaleciyle Dortmund'un iletişime geçtiği ve 1.90 boyundaki kalecinin yaz transfer döneminde Avrupa'nın dev takımlarından birisi ile sözleşme imzalayacağı belirtildi.

Altınordu ile sözleşmesi 2019 yılında sona erecek Berke Özer, bu sezon İzmir ekbinin kalesini 6 kez korudu. Türkiye U17 Milli Takımı'nın da kalesini koruyan Berke'nin ismi transferde üç büyüklerle de anılıyordu.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Altınordu Juventus Spor Haberler

500

Yorumlar (12)

Bartu:

cengiz ünder içinde aynı şeyler söylendi ve herkes alay etti bugün cengiz nerede bir bakın arkadaşlar biraz insanların başarısından dolayı mutlu olalım bu çekememezlik neden güzel ülkemde

16
0
yanıtYanıtla
CEMAL OKKA:

Altınorduya en büyük yatırımlar yapılmalı

9
1
yanıtYanıtla
objektif:

çok abartılıyor iyi kaleci ama daha 18 yaşında üç büyüklerde oynayıp 1 sene sonra gitmesi lazım en azından tecrübe kazanmak için büyük takımlara giderse 5 sene sonra oynatırlar cengiz ne yaptı başakşehirde tecrübe deneyim kazandı gitti şuan mis gibi oynuyor emre mor ne oldu büyük takıma gitti tecrübe kazanmadı fazla oynamadı şuanda celta vigo da yokları oynuyor

7
1
yanıtYanıtla
Unitimsah:

3 büyük mu?(Zigana) He oynatırlar he. Sanki milli takıma altyapılarının 1 oyuncuları var

yanıt3
yanıt0
Rambo Dortmund:

Borussia Dortmund mu? Yalan inanmayin ben Dortmunda kaliyorum neden duymadim!

1
4
yanıtYanıtla
Tekin:

Herseye maydonoz olma güzel kardesim :)

yanıt1
yanıt1
türk27:

milan ın kalecisine 100 milyon veriyorlar berke ye de 20 milyon versinler

0
2
yanıtYanıtla
GS:

tabiii

0
1
yanıtYanıtla
Misafir:

Birileri büyük kulüplere kakalamak için Balon haber üretiyor Ya külüp yada menajeri varsa çıkarıyor bu haberleri kendi takımında yedek

0
1
yanıtYanıtla
yavuz:

niye? daha once de verdi oyuncu disari. adamlarin altyapisi iyi kardesim.

yanıt2
yanıt0
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title