Haberler

Barcelona'dan İlk Arda Turan Yorumu: Yaşananlar Üzücü, Süreci Takip Ediyoruz

Güncelleme:

Katalan devi Barcelona'nın Basın Sözcüsü Josep Vives, "Arda'yla ilgili yaşananlar üzücü. Türkiye'den gelen haberler hoş değil. Süreci takip ediyoruz ve ek yorum yapmak istemiyoruz." dedi.

Barcelona'nın Basın Sözcüsü Josep Vives, Başakşehir'in yaşanan olaylar nedeniyle 2.5 milyon TL para cezasına çarptırdığı yıldız futbolcuyla ilgili konuştu.

Vives, bordo mavililerin 2019 yazında hazırlık kampının Japonya ve Çin'de yapılacağının açıklandığı basın toplantısında Arda Turan hakkındaki bir soruyu yanıtladı.

Barcelona'dan İlk Arda Turan Yorumu: Yaşananlar Üzücü, Süreci Takip Ediyoruz

"SÜRECİ TAKİP EDİYORUZ, HERHANGİ BİR YORUM YAPMAK İSTEMİYORUZ"

Josep Vives, "Yaşananlar üzücü. Konuyla ilgili Türkiye'den gelen haberler hoş değil. Arda yakından tanıdığımız, dostça ilişkimizin olduğu bir futbolcumuz. Süreci takip ediyoruz ancak bu olayla ilgili herhangi bir ek yorum yapmak istemiyoruz" ifadesini kullandı.

Geçtiğimiz sezon devre arasında Başakşehir ile 2.5 sezonluk kiralık anlaşma imzalayan 31 yaşındaki futbolcunun, Barcelona ile olan kontratı 2020'nin Haziran ayında sona eriyor.

(Sözcü)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Arda Turan Barcelona Türkiye Magazin Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (21)

Türkiye de adalete güven yok:

Ne yani arda turan isimli taciz, darp ve ruhsatsız silahla hastane basma zanlısı 30 ocak tarihine kadar elini kolunu sallayarak dışardamı gezecek?

6
6
yanıtYanıtla
Fırtına 61:

Arda efendi, dünyanın en şanslı futbolcularından birisin. Barcelona''da top oynamak sana nasip oldu. Messi gibi bir adamla aynı formayı giydin de, hiç mi ondan ders almadın. Nedir senin derdin? Evlenmişsin, karın doğurdu doğuracak, senin sabahın 06:00''da barlarda, pavyonlarda ne işin olur?Otel inşaatından dolayı Sütlücedeki yıkılan bina sahipleriyle helalleş. Onların mağduriyetini gider. Yoksa ahları seni yakacak. İşlerin rast gitmeyecek. Umreye gidip foto paylaşmayla bu işler olmaz. Yanarsın!!!

10
1
yanıtYanıtla
arda cezaevine girmelidir:

Aynen öyle özetlemişsin

yanıt4
yanıt2
Mert:

Sıradan bir Vatandaş Bırakın Silah ile ateş etmeyi hastenede silah çıkarmış olsaydıadamı anında içeri alırlardı bir tonda sopa yerdi sonra cezaevine boylardıBaşta Hükümet olmak üzeri diğer devlet büyükleri bu konu hakkında neden ses çıkarmıyorlar ülke de herşey para ve ün sahibimi olmaktan mı geçiyor paran varsa herşey serbest güzel ülkemin hukuk devleti ve adaleti . . .

6
4
yanıtYanıtla
Kurdoğlu muslihiddin:

Atatürk demiş ben sporcunun zeki çevik ve ahlaklisini severim demiş buradan milli takim yetkililerine seviniyorum allah aşkına şu adamı milli takıma almayin

4
3
yanıtYanıtla
FUTBOL SEVMEZ:

Bu Karaktersizin Tutuklanacagina Inanan Var mi Bir Futbolcu Vergisi Ne Kadar Sizce Bizim Ülkemiz O Vergiden Vazgeçer mi .. ADALET FELAN YOK DÜNYADA INANMAYIN

4
3
yanıtYanıtla
wwwww www:

vergileri sıfır merak etme, , ,

yanıt0
yanıt1
Hasam:

Kenan imirzalioglu ,ardanin psikolojosini bozdu..ardanin dengelerini yerinden ziplatmiş

3
2
yanıtYanıtla
KÖYLÜ MURTAZA:

tipe bak. kız olsam yüzüne bakmam bunun şart olsun.

4
1
yanıtYanıtla
KISACA:

bizi ilgilendirmez diyorlar, ne hali varsa görsün diyorlar, zaten biz kiraya verdik ve geri gelmeyecek diyorlar, zarar ettik ama iyi kurtulduk bu mahlukattan diyor olabilirler

2
2
yanıtYanıtla
Tüm 21 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title