Haberler

Barcelona'da Valdes Bilmecesi

Güncelleme:

Barcelona Kulübü, Luis Enrique'nin teknik direktörlüğündeki yeni dönemde transfer çalışmalarını sürdürüyor.

İspanya 1. Futbol Ligi (La Liga) kulüplerinden Barcelona, yeni sezon için transfer çalışmalarını sürdürüyor.

Takımdan ayrılan kaleciler Victor Valdes ve Pinto'nun yerine Almanya'nın Borussia Mönchengladbach takımından Ter Stegen'i ve Barcelona B takımından Jordi Masip'i alan, geçen sezon kiralık verdiği Deulofeu ve Rafinha'yı ise bu kez kadrosunda tutan Barcelona'nın, kısa zamanda Sevilla'dan orta saha oyuncusu İvan Rakitiç'in transferini de resmileştirmesi bekleniyor.

Katalan spor gazeteleri, Barcelona'nın defansını güçlendirmek için Paris Saint Germain'den Marquinhos, Valencia'dan Mathieu ve Atletico Madrid'den Miranda ile ilgilendiğini, orta sahanın sağ kanadına ise Kolombiyalı Juan Guillermo Cuadrado (Bonservisinin bir kısmı Udinese'de olup Fiorentina'da oynuyor) veya Borussia Dortmund'dan Pisczek'i istediğini ileri sürüyor. Atletico Madrid ve İspanya Milli Takımı'nın orta sahadaki önemli ismi Koke'yi de transfer etmek isteyen Barcelona, forvette Borussia Dortmund'dan Marco Reus'un ismini alternatif düşünüyor.

Bu arada 32 yaşındaki kaleci Victor Valdes'in akıbetinin ne olacağı konusunda tartışmalar devam ediyor. Barcelona'nın 26 Mart'ta Celta ile oynadığı maçta sakatlanan ve sağ dizinden ameliyat edilen Valdes'in sakatlığının beklenenden daha ciddi olduğu ileri sürüldü. Barcelona Kulübü'ne yakın çevrelerin, 31 Nisan'da Almanya'da ameliyat edilen Valdes'in sakatlığını "çok ciddi" gördüğünü yazan Sport gazetesi de Monaco'nun transfer etmekten vazgeçtiği tecrübeli kalecinin geleceğinin bilinmediğini kaydetti.

Valdes'e Manchester City başta olmak üzere bazı İngiliz kulüplerinin talip olduğu iddia edilse de Barcelona'nın yeniden bu kaleciyi geri alması gerektiğiyle ilgili tartışmalar da Katalan gazetelerinde başladı.

Öte yandan Barcelona Başkanı Josep Maria Bartomeu, henüz 2013-2014 sezonunun hesapları kapanmasa da gelirlerinin 500 milyon avroyu geçeceğini belirterek, giderler ve vergiler çıktığında bütçelerinde 30 milyon avroluk bütçe fazlalığı öngördüklerini ifade etti.

Kaynak: AA / Spor

Luis Enrique Barcelona Almanya İspanya Spor Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title