Haberler

Barbie Bebeklere Benzemek İçin Bıçak Altına Yattı

Güncelleme:

Barbie bebeklere benzemek isteyen 18 yaşındaki Çek Gabriela Jirackova, bu iş için bir ayda 1000 pound harcadı. Gabriela, dudak doldurma, saç uzatma ve Barbie bebek gibi gözükmesini sağlayan kalıcı makyajın masraflarını anne ve babasının bir aylık maaşını harcayarak ödedi.

16 YAŞINDA AMELİYATLARA BAŞLADI

Genç kız ile olarak 16 yaşındayken bıçak altına yatarak göğüslerine şekil verdi. Bu estetik ameliyatı yaklaşık 3,200 punda mal oldu.

"ARTIK DAHA MUTLUYUM"

Genç kız, hayalindeki görüntüye kavuşmak için kalça ameliyatı ve ve göğüs büyütme ameliyatı olmayı planladığını söyledi. Barbie bebekler ile ilgilendiği ve yaklaşık 300 Barbie bebeklik bir koleksiyonu olduğunu söyleyen kız, şu an kendini daha çekici bulduğunu ve eskisinden çok daha mutlu olduğunu söyledi.

Kaynak: Haberler.com / Yaşam

Komik - İlginç Yaşam Haberler

Bakmadan Geçme

Fatih Sultan Mehmet kardeşlerini öldürdü mü? Erdoğan'dan öğretmen ataması son dakika açıklaması! Öğretmen ataması ne zaman, kaç tane, hangi branşlarda yapılacak? Barcelona PSG maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Barcelona PSG maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Borussia Dortmund Atletico Madrid maçı CANLI izle! 16 Nisan Dortmund A.Madrid Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? NO Pelicans LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans LA Lakers maçı Sacramento Kings GS Warriors NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Barcelona PSG maçı CANLI izle! 16 Nisan Barcelona PSG Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 16 Nisan EXXEN spor canlı izle! Sancaktepe jakuzi olayı ne? Belediyede jakuzi mi var? Tilâvet nedir? Kuran'da Tilâvet ne demektir? Tilâvet kelimesinin tanımı ve anlamı! Tertil nedir? Kuran'da Tertil ne demektir? Tertil kelimesinin tanımı ve anlamı! Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı? Yabani 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Nisan Yabani yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500

Yorumlar (52)

Önce vatan:

Eski hali bence bebek ??

21
0
yanıtYanıtla
E:

Eski hali daha güzel

15
0
yanıtYanıtla
bayan:

eski doğal hali daha güzel. o ne dudaklar öyle mahvolmuş. :(

14
0
yanıtYanıtla
Barbie:

Bu barbie merakı nerden geliyo ne güzel kızmış gençliğine yazık oldu o kadar ameliyatı nasıl kaldırmış

12
0
yanıtYanıtla
kazım:

hangi erkek gönülden bu kıza seni seviyorum sana aşığım diyebilir?

11
0
yanıtYanıtla
BILMENE GEREK YOK:

Eski hali bence cok daha guzel ve kusursuz''duyazik, çok yazik. . .

11
0
yanıtYanıtla
):

artık çok aptal bir görüntün var

11
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

kendi hali daha güzel yazık

10
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

YAZIK ETMİŞ GÜL GİBİ YÜZÜNE

8
2
yanıtYanıtla
NİSAN:

ne var bu barbide herkes buna benzemeye çalışıyor doğal hali daha güzelmiş

10
0
yanıtYanıtla
Tüm 52 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title