Haberler

Baran Tursun Davası

Baran Tursun Davasında İkinci Duruşma Karşıyaka 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde Saat 14:00'te Başladı. Duruşmaya, Tursun Ailesi "Sonucu Belli Yargılama" İddiasıyla Katılmazken, Duruşma 9 Mayıs 2008 Tarihine Ertelendi.

Baran Tursun davasında ikinci duruşma Karşıyaka 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde saat 14:00'te başladı. Duruşmaya, Tursun Ailesi "Sonucu Belli Yargılama" iddiasıyla katılmazken, duruşma 9 Mayıs 2008 tarihine ertelendi.

Tursun Ailesi'nin avukatları, kazanın ardından Baran Tursun'un kafasında çıkarılan kurşun çekirdeği ile koltukta bulunan mermi çekirdeğinin incelenmesini istedi. Avukatlar ayrıca yeniden keşif yapılması talebinde bulundu.

Mahkeme heyeti, talepler doğrultusunda mermi çekirdeği ve kurşun çekirdeğinin incelenmesi için balistiğe gönderilmesine karar verdi. Olay yerinde inceleme ve keşif tarihi 19 Şubat 2008 olarak belirlenirken, keşfin tarafsız olması için bilirkişi olarak jandarma olay yeri inceleme ekibi görevlendirildi. Sanık polis Oral Emer A.'nın avukatları ise sanığın can güvenliği nedeniyle bundan sonraki duruşmalardan muaf tutulmasını talep etti. Mahkeme heyeti bu talebi kabul etti. Bir sonraki duruşma 9 Mayıs 2008

tarihine ertelendi.

(YB-Mİ-HO-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title