Haberler

Baraj Gölüne Düşen Çocuğun Cesedi Bulundu

Baraj gölüne düşen çocuğun cesedi bulunduÇORUM - Çorum'un Osmancık ilçesinde baraj gölüne düşen çocuk AFAD ekipleri tarafından yaklaşık 2.5 süren arama çalışmalarından sonra bulundu.

Baraj gölüne düşen çocuğun cesedi bulundu

ÇORUM - Çorum'un Osmancık ilçesinde baraj gölüne düşen çocuk AFAD ekipleri tarafından yaklaşık 2.5 süren arama çalışmalarından sonra bulundu.

Baraj gölüne düştüğü noktadan yaklaşık 30 metre uzaklıkta bulunan 10 yaşındaki Ali Arda Çiçek'in cansız bedeni botla kıyıya çıkartıldı. Sağlık ekiplerinin yaptığı ilk müdahalenin ardında hayatını kaybettiği belirlenen çocuğun cesedi otopsi için ambulansla Osmancık Devlet Hastanesi morguna götürüldü.

Olay, Osmancık ilçesi Karaçaköy köyü yakınlarında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, ailesiyle birlikte Kızılırmak Nehri üzerinde bulunan Kargı HES baraj gölüne gelen Ali Arda Çiçek (10), kardeşiyle birlikte beton bent üzerinde oturmaya başladı. Dengesini kaybeden çocuk baraj gölüne düştü. Çocuğun göle düştüğünü gören bir çoban, jandarma ve sağlık görevlilerine haber verdi. İhbar üzerine bölgeye jandarma ve sağlık ekiplerinin yanı sıra İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ekipleri sevk edildi. AFAD ve jandarma ekipleri bölgede arama kurtarma çalışmaları yürütürken, Osmancık Kaymakamı Hakan Alkan da bölgeye gelerek çalışmalar hakkında bilgi aldı. Talihsiz çocuğun yakınları olayın ardından sinir krizleri geçirdi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Osmancık AFAD 3.Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title