Haberler

Baraj doluluk oranları! 16 Eylül İstanbul, İzmir, Ankara barajların doluluk oranları yüzde kaç? 16 Eylül 2021 barajların doluluk seviyesi nasıl?

Güncelleme:

Baraj doluluk oranları çok merak ediliyor. Peki bugün 16 Eylül Perşembe 2021 barajların doluluk seviyesi nasıl? Baraj doluluk oranları kaç? 16 Eylül Perşembe İstanbul, İzmir, Ankara barajların doluluk oranları yüzde kaç? 16 Eylül Perşembe 2021 barajların doluluk seviyesi nasıl? Baraj doluluk oranları grafikleri haberimizde.

İstanbul'un su kaynağı olan barajlardaki su seviyesi yüzde 10 yılın en düşük seviyesinde seyrediyor. Barajlardaki su seviyesinin önemli oranda azalmasıyla Melen ve Yeşilçay gibi İstanbul'a su sağlayan kaynaklardan alınan su miktarı artırıldı. Peki 16 Eylül Perşembe İstanbul baraj sularındaki doluluk oranı ne kadar? Ankara baraj doluluk oranı yeterli mi?

16 EYLÜL 2021 PERŞEMBE İSTANBUL BARAJ DOLULUK ORANLARI NE KADAR?

İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSKİ) verilerine göre, 2020 yılının Ocak ayında yüzde 36 olan, en yüksek seviyesine ise yüzde 66 ile Mayıs ayında ulaşan baraj doluluk oranı yüzde 19,79 seviyesine indi. Barajlarda son 10 yılın en düşük seviyesine ulaşan oran, kuraklığın yaşandığı 2014 yılındaki yüzde 35,17'in gerisinde kaldı. Gündem haberler için bizi takip edin. Haberler.com gündemin sıcak konularını sizler için derliyor.

Baraj doluluk oranları! 16 Eylül İstanbul, İzmir, Ankara barajların doluluk oranları yüzde kaç? 16 Eylül 2021 barajların doluluk seviyesi nasıl?

İstanbul 16 Eylül baraj doluluk oranı %54.06 'dır.

İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi verilerine göre, kente su sağlayan barajlardaki doluluk oranı bugün itibarıyla 24,50 olarak ölçüldü. 2019 yılında bu dönemde barajlardaki su oranı yüzde 35,60 olarak açıklanmıştı. Haberler.com okumaya devam edin. Sizlere en doğru bilgileri tarafsız şekilde iletiyoruz.

GÜNCELLEME

GÜNCEL : İstanbul 16 Eylül Perşembe günü itibariyle barajların doluluk oranı %54.06 olarak açıklandı. Matematiksel olarak açıklamak gerekirse barajların yaklaşık 10'da 6'sı doludur.

16 EYLÜL 2021 PERŞEMBE İZMİR BARAJ DOLULUK ORANLARI NASIL?

16 Eylül Perşembe günü İzmir güncel baraj doluluk oranına aşağıdan bakabilirsiniz.


Baraj doluluk oranları! 16 Eylül İstanbul, İzmir, Ankara barajların doluluk oranları yüzde kaç? 16 Eylül 2021 barajların doluluk seviyesi nasıl?

16 EYLÜL 2021 PERŞEMBE ANKARA BARAJ DOLULUK ORANLARI NASIL?

16 Eylül Perşembe günü Ankara güncel aktif kullanılabilir baraj doluluk oranı %12.14 'dür. Aktif kullanılabilir doluluk oranı aşağıdaki gibi hesaplanmaktadır: Gündem haberler için bizi takip edin. Haberler.com sizler için en doğru bilgileri araştırıyor. Doğru kaynak için doğru yerdesiniz.

Toplam hacim - ölü hacim hacimdeki su miktarı = Kalan su miktarı ÷ toplam hacim × 100 = Yüzdelik oranı vermektedir.

Detaylara aşağıdaki grafikten bakabilirsiniz.

Baraj doluluk oranları! 16 Eylül İstanbul, İzmir, Ankara barajların doluluk oranları yüzde kaç? 16 Eylül 2021 barajların doluluk seviyesi nasıl?

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Baraj Doluluk Oranı Haberler

Bakmadan Geçme

Üsküdar- Samandıra metro hattı neden çalışmıyor? Üsküdar- Samandıra metro hattında kaza mı oldu? Şevket Çoruh'a Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'a ne zaman geri dönecek? 1 Mayıs'ta Taksim meydanında kutlama yapılacak mı? Vali açıklama yaptı mı? 24 Nisan'da okullar tatil mi? 24 Nisan tatil mi? 24 Nisan'da okullar tatil olacak mı? ANKARAGÜCÜ- BEŞİKTAŞ MAÇI: ZTK maçı ne zaman, nerede oynanacak? Ankaragücü- Beşiktaş maçı izle! 1 Mayıs'ta Taksim Meydanı açık mı? 1 Mayıs kutlamalarına izin verilecek mi? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç öldü mü? Hasan Kılıç neden öldü, kaç yaşındaydı? Hasan Kılıç kimdir? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç nereli, kaç yaşında? MOTORİNE İNDİRİM Mİ GELİYOR? Motorine ne kadar indirim geliyor? GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI! Müge Anlı'da büyük yüzleşme! Kocasını terk edip büyüttüğü üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik neden kavga etti, olay ne? ARTO BİLE AYIRAMADI! Devlet Bahçeli ve Mehmet Şimşek arasında gerginlik! Mehmet Şimşek ilk açıklamasında ne dedi? "Yerel halk" tartışması ne? Cem Yılmaz kaç yaşında? Cem Yılmaz'ın uzun yaşama sırrı ne? Mustafa Kemal Atatürk'ün ÇOCUKLAR için söylediği sözler! Atatürk, çok sevdiği çocuklara ne dedi? Üsküdar- Samandıra metro hattında arıza! M5 METRO ARIZALI MI? Üsküdar metrosunda ne arıza var, ne zaman giderilecek?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title